Doen

Programma Film op de Brink 2016 bekend

film op de brink 2016

Drie avonden per jaar is de sfeervolle Brink het decor voor de gezelligste openluchtbioscoop van Nederland. Tijdens Film op de Brink 2016 kun je van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 augustus genieten van de beste films op de Brink.

De ingrediënten van Film op de Brink zijn onveranderd: Je neemt het mooiste plein én de gezelligste terrassen van Nederland. Hieraan voeg je een mega groot scherm toe waarop enkele topfilms worden afgespeeld en tot slot voeg je daar de gezelligheid van honderden gastvrije Deventenaren aan toe. Sfeervoller ben je nog nooit naar de film geweest!

Programma Film op de Brink 2016

Tijdens Film op de Brink 2016 kun je genieten van drie films.
Oscarwinnaar Amy van Asif Kapadia, een even swingende als indrukwekkende documentaire over het korte leven van zangeres Amy Winehouse; In Spotlight (Oscar voor beste film) van Thomas McCarthy zie je hoe een eigenwijze krantenredactie een groot schandaal binnen de katholieke kerk blootlegt; en de Frans/Belgische hitkomedie Le Tout Nouveau Testament van Jaco van Dormael, waarin God echt bestaat; hij woont in Brussel samen met zijn vrouw en zijn tienjarige dochter. Via zijn computer regelt, of eerder ontregelt, hij alles op aarde…

film-op-de-brink-deventerDe films beginnen op alle avonden om 21.30 uur en de toegang is gratis. Voor Film op de Brink worden er stoelen geplaatst op de brink, maar je mag ook je eigen stoel of kleedje meenemen of je ploft gewoon lekker neer op een van de vele gezellige terrassen!

Wederom een goede reden er een heerlijke avondje uit van te maken in het gezellige Deventer. Begin de avond met een lekker diner bij een van de vele restaurants in de binnenstad. Geniet van een mooie film tijdens Film op de Brink en drink daarna nog een lekker drankje op een van de gezellige terrassen.

film op de brink 2016 programma

Film op de Brink – 18/19/20 augustus 2016 – 21.30 – Brink, Deventer

Reacties

reacties

Hotels

Meest Gelezen

Over OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor alles wat je wilt weten over Deventer. Alles over Evenementen, Shoppen, Overnachten en Cultuur in Deventer voor jouw verzameld op OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl houdt je op de hoogte van alles wat je niet mag missen in Deventer. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor extra lezersacties en aanbiedingen!

Ook over Deventer:

Copyright © 2016 Ontdek Deventer.

Naar Boven

HEEL EVEN VOOR DAT JE GAAT: ONTVANG JIJ DE DEVENTER MAANDAGENDA AL?

Wil jij geen evenement in Deventer missen? Meld je nu aan en ontvang de Deventer Maandagenda iedere maand gratis in je inbox!

Je gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co