Wetenschappelijk is vastgesteld ‘Niets is zo gezond als lachen!’ en daarom vindt op 22 oktober alweer de 9 editie van Comedy DOK-ters plaats in DOK H2O. Een avond vol top cabaret met onder andere Pieter van Breevoort en Ronald Smink.

Comedy DOK-ters is stand-up comedy in optima forma. Terug naar de basis van een intieme setting, een klein podium en het verwachtingsvolle publiek op schootsafstand, zoals stand-up comedy zijn oorsprong kent. Tijdens een avondvullend programma staan verschillende cabaretiers op de planken die allen op geheel eigen wijze hun licht laten schijnen over de actualiteit, het leven of gewoon wat ze bezighoudt.

foto: PhotoA.nl
foto: PhotoA.nl

Voor Pieter van Breevoort is Comedy DOK-ters bij DOK H20 in Deventer een thuiswedstrijd. Toch is optreden in zijn eigen woonplaats voor hem iets bijzonders. “Het is altijd gek om voor mensen die je kent te spelen. Ik laat op het podium ene kant van mijzelf zien die ze niet kennen”. Vorig jaar nog won van Breevoort de Comedy Competitie van het Comedyhuis en bemachtigde hij daarmee een plek op de programmering van Utrecht International Comedy Festival.

Naast Pieter van Breevoort staan op deze avond ook Ronald Smink, Patrick Meijer en Mark Waumans op de planken. Dit alles onder bezielende begeleiding van MC Hank. De muziek is in handen van Comedy DOK-ters DJ’s Jeroen Weidijk en Kwentan van Herman.

Comedy DOK-ters is een initiatief van Paul Kievit in samenwerking met Comedy Huis uit Utrecht en DOK H2O. Voor de editie van 22 oktober zijn nog een paar kaarten (€16,-) beschikbaar. Kijk voor meer info en kaarten op de website van DOK H2O.

Comedy DOK-ters – Zaterdag 22 oktober 20.30 uur (zaal open 19.30 uur)
DOK H20 – Scheepvaartstraat 13 (Havenkwartier) – www.dokh2o.nl

Reacties

reacties