Als je door of langs Schalkhaar rijdt kun je er niet om heen. De spandoeken, vlaggen en andere feestelijke versieringen verraden dat er iets leuks staat te gebeuren in het dorp. Het weekend van 20/21/22 mei vindt de 16e editie van Schalkhaar Life! plaats. Drie dagen lang staat Schalkhaar in het teken van muziek, braderie, demonstraties, workshops, sportieve activiteiten én natuurlijk de kermis.

Schalkhaar Life! kent ook dit jaar weer een boordevol programma met voor ieder wat wils. De vrijdagmiddag begint met een gezellige seniorenmiddag in de feesttent. Nadat om 16.00 ook de kermis van start gaat kan het feest pas echt beginnen. De vrijdagavond staat onder de noemer “Schalkhaar Life! Draait Door voor het goede Doel” in het teken van een inzameling voor het goede doel. Tijdens een spetterend optreden van The Pianohouse kun je hiervoor tegen ‘betaling’ van 1 munt je favoriete verzoeknummer aanvragen.

Zaterdag

schalkhaar-life-feest
Foto: Rob Welling

Rustig bijkomen van de feestavond is er niet bij. Zaterdagmorgen om 09.00 uur start Schalkhaar Life! weer met allerlei sportieve activiteiten en is er de Kindervoorstelling ‘De spetterende playbackshow’ voor de allerkleinsten. De Band More Life, DJ Nils en coverband The Tour zullen de muzikale omlijsting van de zaterdagavond voor hun rekening nemen.

Zondag

De zondagmiddag staat traditioneel in het teken van de gezellige braderie met straattheater. Ook zijn er verschillende dansvoorstellingen en een spectaculaire zeskamp. Schalkhaar Life! wordt op zondagavond afgesloten met een Mega Swing Party. De organisatie van Schalkhaar Life! zal op zondagavond om 21.00 uur door middel van een draai aan het rad van fortuin bekend maken aan welk goed doel de opbrengst dit jaar gegund zal worden.

Kijk voor het volledige programma op de website van Schalkhaar Live!

Reacties

reacties