Zaterdag 20 augustus is het dan eindelijk zover. De allereerste editie van het Deventer Stadsfestival. Het Rijsterborgherpark ondergaat op dit moment een metamorfose van jewelste om de bezoekers a.s. zaterdag de dag van hun leven te bezorgen.

Update: Kenny B heeft het naar zijn zin in Deventer

Kenny B maakt er een feestje van op het Deventer StadsfestivalOok Kenny B heeft het naar zijn zin in Deventer en maakte er zojuist een feestje van op het Deventer Stadsfestival #praatdeventersmetme 🙂 (Video: Rob Eeftink)

Geplaatst door Ontdek Deventer op zaterdag 20 augustus 2016

Op OntdekDeventer.nl las je natuurlijk al eerder over de indrukwekkende line-up van het festival en vertelden we je al het een en ander over het programma van a.s. zaterdag. Nu zelfs het weer lijkt mee te werken staat werkelijk niets een spetterende 1e editie van het Deventer Stadsfestival meer in de weg.

Voor jong en oud

Met een line-up die varieert tussen Woezel en Pip, B-Brave, Handsome Poets is er echt aan iedereen gedacht. Het Deventer Stadsfestival gaat dan ook gegarandeerd een feestje worden voor jong en oud. Van pop tot rock en van dance tot dikke technobeats, er ontbreekt helemaal niets aan het programma. Naast alle muzikale hoogtepunten is ook het randprogramma van het festival de moeite meer dan waard. Kanopolo en waterballen in de singel, een festivaltrein en een gezellige markt zijn zomaar enkele voorbeelden van wat je kunt verwachten.

Het Deventer stadsfestival is bovendien misschien wel het meest kindvriendelijke festival van Nederland. Kids tot 1.40 meter hebben (onder begeleiding) gratis toegang tot het festival en kunnen genieten van een zeer royaal programma. Onder andere Woezel en Pip, Watermonsters en de magie, fun en verwondering van Monsieur Bart staan klaar om ook de allerjongste festivalbezoekertjes een onvergetelijke dag te bezorgen.

Kortom voor een dag vol, muziek, theater,lekker eten en drinken en vooral heel veel gezelligheid moet je zaterdag 20 augustus 2016 in het Rijsterborgerpark zijn tijdens het Deventer Stadsfestival 2016.

Wil jij gratis naar het Deventer Stadsfestival? Ga dan snel naar onze Facebookpagina en doe mee met de actie!

blokkenschema-deventer stadsfestival 2016

Het Deventer Stadsfestival begint om 12.00. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via www.deventerstadsfestival.nl

Reacties

reacties