Wie de afgelopen dagen door Diepenveen is gekomen moet zich hebben afgevraagd wat er aan de hand is. Het anders zo kalm ogende dorp heeft een ware metamorfose ondergaan. Versierde straten, tuinen en voorgevels verraden het: Het Dorpsfeest Diepenveen staat voor de deur. Drie dagen feest met een kermis, feestavonden en natuurlijk de onvermijdelijke Badeenden Race.

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 september bruist het dorp aan alle kanten. Met een programma vol sportieve, muzikale én ludieke hoogtepunten kan jong en oud zich het aankomende weekend vermaken. Het Dorpsfeest Diepenveen beleeft a.s. vrijdag om 19.00 haar opening met de kermis en de inmiddels traditionele Mini Playback Show. Vanaf 21.00 zullen o.a. DJ Manuel& Geza zorgen voor dansbare deuntjes in de feesttent.

Ook de rest van het weekend staat bol van de gezellige activiteiten in Diepenveen. Zo zijn er op zaterdag naast een fietstocht en het voetbaltoernooi diverse sportieve activiteiten, en zal vanaf 20.30 uur het feest losbarsten tijdens de feestavond met X-Static en DJ Rivasoull.

Op zondag staan o.a. een Oldtimer Brommertocht en de hilarische Badeenden Race op het programma en zal DJ Jeronimo zorgen voor een feestelijke afsluiting van het Dorpsfeest Diepenveen 2016.

De toegang tot het Dorpsfeest Diepenveen is gratis. Alleen voor de feestavonden op vrijdag en zaterdag moeten kaarten worden gekocht. Kijk voor meer informatie over het programma óf kaarten op www.dorpsfeestdiepenveen.nl

Reacties

reacties