Al de hele zomer konden we genieten van heerlijke zondagmiddagen op het Grote Kerkhof. De Vereniging Cultuur op het Grote Kerkhof en gezamenlijke horeca trakteerde haar bezoekers vrijwel iedere week op een spraakmakend evenement. Aanstaande zondag komt er een einde aan de Zomer Rendez Vous met een spetterende Zuid Amerikaanse middag.

De zomer op het Grote Kerkhof is nog niet voorbij, en dat zullen we weten ook aanstaande zondag. De Zuid Amerikaanse klanken en opzwepende ritmes van Latin Show Band Rompe Cabeza zullen, zon of geen zon,  zorgen voor tropische temperaturen op het gezellige stadsplein.

Op en rond de terrassen op het Grote Kerkhof kun je genieten van heerlijk dansbare Latijns-Amerikaanse Salsa, Merengue, Antilliaanse ritmes en nog meer.

Verleng je zomer nog een middag! Of je nu ontspannen toekijkt vanaf het terras of lekker de voetjes van de vloer gooit op de muziek, het belooft hoe dan ook een prachtige afsluiting te worden van een geweldig seizoen Zomer Rendez vous op het Grote Kerkhof.

Zuid Amerikaanse Middag – Zondag 4 september 2016 – v.a. 15.00 uur – Grote Kerkhof

Reacties

reacties