Van donderdag 15 tot en met zaterdag 17 december is de Grote- of Lebuinuskerk in Deventer het decor van de gezelligste kerstmarkt van het Oosten. De Deventer Kerstmarkt 2016 biedt drie dagen lang de leukste kerstartikelen, gezelligheid en veel muzikale omlijsting.

Het is een traditie die niet van de Deventer decemberkalender weg te denken is. De Deventer Kerstmarkt 2016 is dan ook alweer de 30e editie van het evenement dat door bezoekers als een van de leukste kerstmarkten van het Oosten wordt omschreven. Op donderdag 15 december zal de Deventer Kerstmarkt 2016 om 15.00 uur officieel worden geopend door burgermeester Andries Heidema van Deventer. Het startsein voor drie dagen lang genieten van de leukste kerstartikelen, cadeaus en een gezellig randprogramma in de sfeervolle gotische hallenkerk aan het Grote Kerkhof.

Naast tientallen kramen met de leukste kerstcadeaus en overige gerelateerde artikelen is het bovenal erg gezellig in de verwarmde Lebuinuskerk. Gedurende het weekeinde, waarin ook het Dickensfestijn plaatsvindt, zijn er doorlopend optredens van koren en ensembles. Bovendien kun je op het gezellige binnen-terras genieten van een hapje en een drankje. Ook tijdens de Deventer Kerstmarkt 2016 staat de ambacht en uniekheid van de aangeboden producten weer centraal. Juist deze insteek heeft ervoor gezorgd dat het evenement jaarlijks op duizenden geïnteresseerde bezoekers mag rekenen.

De opbrengsten van de Deventer Kerstmarkt 2016, ieder jaar door de enorme inzet van vele enthousiaste vrijwilligers mogelijk gemaakt, gaan in zijn geheel naar het onderhoud van de Grote- of Lebuinuskerk.

Openingstijden Deventer Kerstmarkt 2016:

Donderdag 15 december: 13.00 – 21.00
Vrijdag 16 december: 10.00 – 21.00
Zaterdag 17 december: 10.00 – 17.00

Toegang €3,- per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis)

Meer info op de website van de Deventer Kerstmarkt.

Reacties

reacties