Vroeger stonden mensen op Hemelvaartsdag al om drie uur ’s nachts op om al zingend en op blote voeten door het gras te dansen. Uit dit vrolijke gebruik zou de term dauwtrappen zijn ontstaan. De dauw op het gras zou een zuiverende werking hebben en zou terug te voeren zijn op een heidens gebruik om het meifeest of de heropleving van de natuur te vieren. Een mooie traditie natuurlijk, maar wat als we je zouden vertellen dat dauwtrappen anno 2016 wel wat spectaculairder moet kunnen?

Stel je eens voor; in plaats van het natte gras bevind jij je in een arena van 32 aaneengeschakelde trampolines, een tumblingbaan én rondom schuine wanden van trampolines. In plaats van een wandeling spring je lekker vrij van de ene trampoline naar de andere, leer je coole nieuwe trucs van de Bounz® Master en voel jij je zo vrij als een vogel terwijl je de leukste capriolen uithaalt op de trampoline(s) van Bounz®.

Uniek concept

Bounz® Deventer is één van de 9 vestigingen van Bounz® in Nederland. Sinds Bounz ® oktober vorig jaar haar deuren opende in het Havenkwartier kun je hier terecht voor een te gekke (sportieve) ervaring. Bounz® is een uniek concept waarmee trampolinespringen in een 3-dimensionale, creatieve en sociale sport verandert. De Arena bestaat uit 32 aaneengeschakelde trampolines, een tumblingbaan én rondom schuine wanden van trampolines. Bounz® Party’s, Bounz®  4 Schoolz, Bounz® Fit & Fun, Dodgeball, Training of Vrij springen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bounz® is speels, maar ook een uitdaging voor de geoefende sporter. Daarnaast ondersteunt Bounz® projecten in de buurt, met name gericht op jongeren en bewegen.

Hemelvaartsdag

Ook Bounz® Deventer viert Hemelvaartsdag. Op Donderdag 5 mei opent Bounz® al om 07.00 haar deuren. Voor maar €5 kun je een uur komen springen. De actie eindigt om 10 uur waarna de gewone toegangsprijs van €6,50 geldt. Voor de ouders hebben we een gratis lekker kopje koffie om van te genieten tijdens het kijken.Dus reserveer je vroege plekje via email deventer@bounz.nl of bel 0570 769234.

GRATIS TOEGANGSKAARTEN WINNEN?

Ontdek Deventer mag 5 x 2 vrijkaarten weggeven om eens lekker te gaan springen bij Bounz®. Wil jij deze winnen? Ga dan snel naar onze Facebookpagina en doe mee!

Voor meer informatie ga je naar de website van Bounz Deventer!