De Lebuïnuskerk aan het Grote Kerkhof is op zaterdag 23 april voor één dag een stukje Frankrijk in Deventer. Onder de titel ‘Oranjebrocante aan de IJssel’ wordt de kerk omgetoverd in een feest van verwondering en beleving. Met een knipoog naar het huis van oranje tonen brocanteurs in een sfeervolle Franse ambiance een hoge kwaliteit aan antiek- en brocante.

‘Natuurlijk is zelf zoeken in Frankrijk het leukst, maar het is behoorlijk tijdrovend. Het is dan fijn als anderen dat voor je doen. Op deze brocante beleven bezoekers echt de sensatie van het zoeken én vinden’. 

Een zomer vol brocante

De Oranjebrocante aan de IJssel is samen met de eerdere “Krokusbrocante” en de “Lentebrocante” op 28 mei a.s. de aftrap van een zomer lang brocante. Brocante aan de IJssel is al jaren lang een publiekstrekker op en rond het Grote Kerkhof en de Walstraat. Ook dit jaar zal er, tussen 25 juni en 20 augustus, iedere twee weken op zaterdag een gezellige brocantemarkt plaatsvinden.

Naast een breed scala aan antiek en brocante wordt op sommige markten een accent gelegd op een thema, dit jaar zijn dat bijvoorbeeld antieke kleding en textiel (25 juni),  Plattelandsantiek (23 juli), Speelgoed en Blik (6 augustus).

Oranjebrocante aan de IJssel is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. (Entree 3 euro, tot 14 jaar gratis)

 

Reacties

reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here