De winnaars van RTL Grillmasters 2016, Frank en Erik, komen naar Deventer! De mannen die onlangs door Herman den Blijker en wereldkampioen BBQ’en Jord Althuizen werden uitgeroepen tot beste bbqers van Nederland komen op 21 augustus naar Fooddock in het Havenkwartier.

Grillmasters 2016 Erik en Frank
“Grillen op gas of elektrisch, dat is echt voor pussies” en daarom nemen de ´grillmasters´ hun eigen smoker mee naar Fooddock.

“Grillen op gas of elektrisch, dat is echt voor pussies” laten de heren maar al te graag optekenen in de vele interviews die ze hebben gegeven n.a.v. hun overwinning. Deventer is dus alvast gewaarschuwd voor enkele zéér lokale mistbanken de 21e, maar deze zijn wel om van te watertanden! “Echt barbecueën doe je op kolen of hout” aldus de ‘grillmasters’, en daarom nemen de heren hun eigen smoker mee. Op het terras van Fooddock bereiden zie hierin hun heerlijke Pulled Pork en gerookte zalm.

Gratis BBQ demonstratie

Voor alle wannabee grillmasters van Deventer geven Frank en Erik op deze middag tussen 14.00 en 14.30 een masterclass Burgers grillen. Aan deze demonstratie kun je gratis meedoen, wel moet jij je dan even opgeven door een mailtje te sturen naar events@fooddock.nl.

Fooddock – Havenkwartier Deventer – Zuiderzeestraat 2 – 7411 MC Deventer

Reacties

reacties