Wat is er nu leuker dan om op een mooie zondagmiddag op één van de mooiste plekjes van de stad te genieten van fijne livemuziek? Het kan de hele zomer op het Vogeleiland in Deventer. Waar doorgaans de pauwen en vogels zorgen voor een openluchtconcert geniet je tijdens de Island Sessions van intieme muzikale ontmoetingen met voor ieder wat wils.

O.a. Herbie & Guitar Ray en Geronimo Five kwamen deze zomer al voorbij tijdens deze muzikale zondagmiddagen op het Vogeleiland. Maar ook de komende tijd staan er nog een aantal gezellige optredens op het programma. Naast Jazzkwartet Blue Voice en de Nederlandstalige jazz liedjes van Trio van Santen kun je deze zomer bijvoorbeeld ook genieten van optredens van Joris Bijleveld, het Guy Nikkels trio en de Deventer formatie Dear Ellinor.

Programma Island Sessions:

Zondag 14 augustus    13:00 tot 15:00 Blue Voice (Jazzkwartet)

15:30 tot 17:30 Trio van Santen (Nederlands-talige jazz liedjes)

Zondag 4 september   15:00 Dear Ellinor (Folk/Alternative)

Zondag 18 september 15:00 Joris Bijleveld / Guy Nikkels trio  (Jazz)

Of je nu lekker neerploft op een meegebracht picknickkleed of plaats neemt op het gezellige terras, het sfeervolle Vogeleiland is een prachtig decor voor deze intieme muzikale ontmoetingen. Onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de muziek én de prachtige omgeving, wat ons betreft een prima idee voor een geslaagde zondagmiddag in Deventer! De toegang tot de Island Sessions is gratis.

Island Sessions – Vogeleiland Deventer – Stationsstraat 2 – 7411 HA Deventer – Toegang gratis

Reacties

reacties