Ben je op zoek naar een nieuwe hobby of ben je net in Deventer komen wonen en benieuwd naar het verenigingswezen of vrijwilligerswerk? Op 3 september kun je kennismaken met de leukste verenigingen en organisaties van Deventer tijdens de Vrijetijdsmarkt 2016 in de Lebuïnuskerk op het Grote Kerkhof.

Een bonte verzameling van organisaties op het gebied van cultuur, zorg, welzijn, sport, recreatie en goede doelen presenteren zich op de Vrijetijdsmarkt die traditioneel op de eerste zaterdag van september gehouden wordt. Naast infostands waar jij je kan laten informeren over cursussen, verenigingen en het aanbod van diverse instellingen, zijn er ook verschillende presentaties, workshops en demonstraties.

Aanbiedingen

Ook dit jaar zijn er weer speciale aanbiedingen van de deelnemende organisaties die alleen tijdens de Vrijetijdsmarkt geldig zijn zoals korting op een cursus bij inschrijving of gratis extra’s en vinden er leuke optredens plaats voor zowel volwassen als kinderen.

De Deventer Vrijetijdsmarkt is een initiatief van de Bibliotheek Deventer, Sportbedrijf Deventer, de Vrijwilligerscentrale Deventer en Bureau Kunstcircuit en vind dit jaar voor de tiende keer plaats. Evenals voorgaande jaren is de toegang tot de Vrijetijdsmarkt gratis. Je bent tussen 11.00 – 16.00 dan ook van harte welkom om een bezoekje te komen brengen!

Deventer Vrijetijdsmarkt 2016 – Zaterdag 3 september 2016 – 11.00 – 16.00 – Lebuïnuskerk, Grote Kerkhof, Deventer – Toegang gratis

Reacties

reacties