Wat ons betreft is het een van de leukste, gratis, activiteiten voor de kids in Deventer; Spelen op de Brink. Waar de kids zich midden op de mooie Brink vermaken met oud-Hollands speelgoed zoals hoge bi’s, hoepels, vliegende Hollanders en nog veel meer, genieten de ouders van een drankje op een van de gezellige terrassen.

spelen-op-de-brink-ijsje

 

Even geen Playstation, Ipad of Facebook maar gewoon even lekker een paar uurtjes ‘ouderwets’ buitenspelen en samen ravotten op de Brink. Ieder jaar weer zorgen de vrijwilligers van Spelen op de Brink, in de zomermaanden, voor de leukste middagen die een kind zich kan wensen.

Seizoen opening

Het nieuwe seizoen van Spelen op de Brink start dit jaar op zondag 24 april. Vanaf dan kunnen kinderen tussen 3 en 10 jaar iedere woensdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 gratis spelen op de Brink.

De organisatie laat ons weten dat de eerste middag ‘Spelen op de Brink’ van dit jaar extra feestelijk zal worden. Naast een muzikale verrassing en oudhollandse spelletjes als blikgooien, spijkerpoepen en sjoelen worden de kids verwend met het inmiddels traditionele ijsje aan het einde van de eerste middag Spelen op de Brink!

De eerste Spelen op de Brink van dit jaar is zondag 24 april vanaf 14.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website van Spelen op de Brink

Reacties

reacties