Heb je altijd al eens de echte Australische sferen willen beleven maar zie je op tegen de 20 uur in een vliegtuig? Dan is het goed om te weten dat Deventer haar ‘eigen’ stukje Australië heeft, op fietsafstand van het centrum! Bij Nunu in Schalkhaar beleef je Australië onder de rook van Deventer, en op 9 juli a.s. op een wel erg gezellige manier!

Op zaterdag 9 juli organiseert Nunu Het “Real Ausie BBQ event”. Een evenement dat liefhebbers van lekker eten & drinken en typisch Australische activiteiten niet mogen missen!

Vanaf 12.00 uur kun je op het gezellige terrein van Nunu terecht voor diverse activiteiten. De internationaal bekende boemerangwerper Fedde Engwerda komt naar Nunu en geeft een demonstratie en workshop boemerangwerpen. Fedde heeft de wedstrijdsport op hoog niveau beoefend tijdens vele binnen en buitenlandse toernooien waaronder verscheidene Europese Kampioenschappen en tot twee maal toe (1988 en 1991) de Wereldbeker in Australië. Speciaal voor de kinderen is er bovendien een workshop indoorboemerang schilderen/kleuren en maken. Op deze middag is er ook een heuse wedstrijd boemerang werpen. (opgeven kan tot 8 juni).

V.a. 15.00 zullen de lekkerste gerechten voor je worden klaargemaakt op de grote BBQ COUNTRY GRILL. Ook kun je smullen van de saladebar, eigen gemaakte frieten en marshmallows. In de Tipi is de Ausie bar open met heerlijke Australische biertjes en andere lekker drankjes.

didge en skins
foto: Facebook/Didge ’n Skins

Natuurlijk mag tijdens een echt Australisch feestje de (onvermijdelijke) didgeridoo niet ontbreken. Daarom zal de formatie Didge’n Skins tussen 16.00 en 20.00 met hun ‘Organic Dance Experience’ zorgen voor een typisch Australische muzikale omlijsting van deze gezellige dag.

De Real Aussie BBQ EVENT duurt van 12.00 tot 21.00. Als je wilt mee-eten is het verstandig even te reserveren. Natuurlijk ben je ook meer dan welkom om gewoon een lekker drankje te komen drinken en te genieten van het Australische sfeertje! Meer op www.naarnunu.nl

Reacties

reacties