Ben je dol op shoppen en ben je gek op gezelligheid en unieke producten? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op 12 juni kun jij tijdens de Local Sunday Market in het Havenkwartier je hart ophalen. Misschien wel de leukste manier om je zondag door te komen!

Na eerdere succesvolle edities in diverse steden in Oost-Nederland, strijkt de Local Sunday Market in Deventer neer. Op de Local Sunday Market staan creatieve en lokale ondernemers centraal. Je zult dus uitsluitend unieke producten vinden die met veel liefde en aandacht zelf gemaakt worden of gekozen zijn. Verwacht geen oubollige crea-bea markt zoals je die misschien wel eens bezocht hebt, de Local Sunday Market is helemaal van deze tijd! Een creatieve markt maar dan hip, met een gezellige vibe en leuke optredens van lokaal talent.

bybean
Maak kennis met de eigenzinnige en unieke postcards, posters & accessoires van byBean.

De Local Sunday Market is ontstaan vanuit de ambitie om bewuste, creatieve en lokale ondernemers een podium te bieden. Tijdens de Deventer editie maak je kennis met ruim 70 lokale ondernemers die stuk voor stuk iets unieks te bieden hebben.

eendje uit duizenden
Shop de leukste hippe meisjeskleding en accessoires bij Eendje Uit Duizenden

Maak kennis met de eigenzinnige en unieke postcards, posters & accessoires van byBean en de Fairtrade, ecologische en biologische producten van Earthlife. Shop de leukste hippe meisjeskleding en accessoires bij Eendje Uit Duizenden of geniet van de lekkere Limoncello specialiteiten van Hof van Geluk.

 

Ondertussen geniet van je een hapje en drankje in en rond Fooddock terwijl je in het zonnetje geniet van de leukste acts. Is er een leukere manier om je zondag door te komen?

De Local Sunday Market is op zondag 12 juni v.a. 12.00 uur bij Fooddock in het Havenkwartier, toegang gratis!

Reacties

reacties