Na de zeer geslaagde eerste editie was het onvermijdelijk; Foodtruck Festival Stoer Voer krijgt een vervolg! Stoer Voer komt dit jaar terug en doet naast Hengelo en Enschede ook Deventer aan. Op 17, 18 en 19 juni is het Rijsterborgherpark het decor van dit tongstrelende festival.

Tijdens Stoer Voer beleef je de nieuwste foodtrends bij een van de vele Foodtrucks op het festivalterrein. Om het nog gezelliger te maken is er naast smullen van de lekkerste gerechten ook een streekmarkt en treden er diverse artiesten op.

Duurzaam, eerlijk en biologisch

stoer voer festivalProeven en genieten van heerlijke gerechten en bites. Van ‘geflipte’ biologische kippetjes, frozen yoghurt of Holy Pasta tot sappige gegrilde burgers, hotdogs en allerlei vegetarische specialiteiten; tijdens Foodtruck Festival Stoer Voer zal het je op culinair gebied aan niets ontbreken. Niet minder dan 25 foodtrucks uit het hele land zullen het festivalterrein op rijden en alles uit de kast halen om jou de dag van je leven te bezorgen. Stoer Voer staat voor lekker eten, drinken en bovenal zeer veel gezelligheid. Duurzaam, eerlijk en biologisch eten en drinken staat centraal tijdens Stoer Voer. Waar je voorkeur ook ligt op culinair vlak, je zult zeker aan je trekken komen tijdens het festival.

Streekmarkt en Workshops

Naast de culinaire hoogstandjes kom je tijdens Stoer Voer ook op cultureel vlak aan je trekken. Diverse artiesten laten hun kunsten zien en horen, op de streekmarkt ontdek je wat de omgeving te bieden heeft en leer je van alles over het thema ‘eetbeleving’ tijdens allerlei leuke workshops. Krijg je dorst van alle indrukken? Geen probleem! Naast Gulpener komt ook een lokale bierbrouwer een bierproeverij houden.

Voor het hele gezin

Je kunt er voor kiezen om bij alle foodtrucks langs te gaan en te smullen van alle heerlijkheden die je zult aantreffen. Tijdens deze editie van Stoer Voer is het echter ook, voor het eerst, mogelijk een plekje te reserveren in het pop-up restaurant. Papa en mama genieten samen van een hapje en een drankje terwijl de kids zich vermaken in de speciaal ingerichte Kids area. Foodtruck Festival Stoer Voer is hierdoor een heerlijk dagje uit voor het hele gezin!

Openingstijden Stoer Voer
Vrijdag 17/6: 16:00u – 00:00u
Zaterdag 18/6: 12:00u – 00:00u
Zondag 19/6: 12:00u – 22:00u

Meer info op de site van Foodtruck Festival Stoer Voer. www.stoervoerfestival.nl

Reacties

reacties