Daar sta je dan, haren in de krullers, Smokey Eyes tot in de perfectie terwijl je beste vriendinnen je kledingkast plunderen voor de perfecte dansoutfit. Maar waar gaan jullie heen? Je voelt je te oud voor het piekuurtje maar hebt ook geen zin om aan de bar te hangen in een café. Voor jullie is het maar goed dat ClubUp! op zaterdag 8 oktober weer aan een nieuw seizoen begint in DOK H2O!

ClubUp! is hét dansfeest voor 30-plussers in Deventer en omstreken. Op zaterdag 8 oktober start ClubUp! een nieuw seizoen ‘Dansen in DOK’ met een heerlijke classic edition. De lekkerste plaatjes van nu en de fijnste plaatjes van toen komen voorbij. Natuurlijk worden ook de zomerhits van 2016 niet overgeslagen! Huis DJ’s Jan en Swing mixen een explosieve cocktail van soul, groove, world en dance, met af en toe een flinke scheut rock. Alles kan. Zolang het maar lekker swingt!

ClubUp! betekent vooral lekker dansen in een ongedwongen sfeer. Lekker druk, maar zonder dat je hoeft te dringen aan de bar. De fijnste dansbare muziek, maar zonder dat je de dag er na een ondefinieerbare ruis in je oren hebt. Kortom: Gewoon een gezellige avond dansen, met leuke mensen, fijne muziek op een van de leukste locaties van de stad, DOK H2O in het Havenkwartier Deventer.

ClubUp! | Entree: €9,- | 21.00 – 02.00 uur | DOKH20 Havenkwartier Deventer

Tickets via: www.clubup.info

Reacties

reacties