Tijdens Deventer Op Stelten 2016 vindt alweer de derde editie van Hoogtevrees plaats. Hoogtevrees is een bijzonder evenement, het is namelijk een festival binnen een festival. Met de fijnste muziek, gecombineerd met theater, lekker eten en goed drinken wordt Hoogtevrees 2016 gegarandeerd één van de hoogtepunten van Deventer Op Stelten.

Hoogtevrees 2016 vindt plaats in het sfeervolle Worpplantsoen, vanaf het centrum van Deventer binnen een paar minuten bereikbaar via het pontje over de IJssel. Zodra je het pontje verlaat wandel je een oase van muzikaliteit, creativiteit en ontspanning binnen, iets dat alleen de écht leuke festivals weten te bereiken. Ga lekker liggen luieren terwijl je naar een fijn optreden luistert, dans op de muziek, eet en drink, maar bovenal: Geniet van de relaxte sfeer en kijk om je heen.

hoogtevrees 2016
Naast veel goede muziek is er op het festivalterrein van alles te beleven.

Goede muziek
Tijdens Hoogtevrees Festival staat goede muziek centraal. De aanstekelijke Ska & Reggae van Roots Rising of Rude Rich and the High Notes, en de ‘Bluesy’ klanken van Tiny Legs Tim gaan hand in hand samen met de Folk & Country van Erikson Delcroix en de meeslepende teksten van gelegenheidsformatie Tjing Tjing (Roosbeef + Andre Manuel). Tussendoor kun je even uit de chill-modus en gaan de voetjes van de vloer op de dansbare deuntjes van Tin Wish Tin of 100% Rebergen.

Vernieuwende impuls
Hoogtevrees Festival lijkt na drie jaar zijn draai te hebben gevonden in het Worpplantsoen. Hoogtevrees weet niet alleen een brug te slaan tussen het traditionele programma van Deventer Op Stelten en de muziek, maar is een vernieuwende impuls die ook nieuw publiek naar het straattheaterfestival weet te trekken.

 

Programma Hoogtevrees 2016

vrijdag 8 juli:
– Roots Rising
– Rude Rich and the High Notes
Tussen het programma door: Gwandoya stuntteam – Borrelnoot ft.Wantigga – Vieze Vedi

zaterdag 9 juli:
– Tiny Legs Tim
– The Gospel Sessions
– Los Pirañas
– Eriksson Delcroix
– Henhouse Prowlers
Tussen het programma door: Tin Wish Tin

zondag 10 juli
– Tjing Tjing (Andre Manuel + Roosbeef)
– Donnerwetter
– Hackensaw Boys
Tussen het programma door: Dj 100% Rebergen

De toegang tot Hoogtevrees 2016 is gratis, je hoeft alleen je goede humeur maar mee te nemen! Kijk voor meer informatie op: www.burgerweeshuis.nl/hoogtevrees

TIP:

Reacties

reacties