Deventer op Stelten 2016

Mis niets van Deventer Op Stelten met de Programma Alerts

programma alerts deventer op stelten 2016

Na een spetterend begin komt Deventer Op Stelten 2016 vandaag pas echt op stoom. Tot en met zondag kun je tientallen voorstellingen bekijken in en rond de binnenstad van Deventer, de Beestenmarkt, het Worpplantsoen en bij de Bolwerksmolen.  

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk verschillende voorstellingen zien en het liefst niets missen van alle geweldige acts.  Het speelschema te downloaden is dan een goed idee!

Heb je geen zin om met een programmaboekje rond te lopen maar wil je toch precies weten waar en wanneer de voorstellingen op het punt van beginnen staan? Volg Ontdek Deventer dan op Twitter! Je ontvangt dan tijdens Deventer Op Stelten een half uur voor de start van iedere voorstellingen een programma alert, zodat je precies weet welke voorstelling gaat beginnen en op welke locatie!

Hoe werkt het?

Ga naar @OntdekDeventer op Twitter en volg ons

Klaar! Je ontvangt vanaf nu het hele weekend de Deventer Op Stelten Alerts! Handig toch!?

We wensen je een geweldige tijd in Deventer toe tijdens Deventer Op Stelten 2016!

 

Reacties

reacties

Hotels

Meest Gelezen

Over OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor alles wat je wilt weten over Deventer. Alles over Evenementen, Shoppen, Overnachten en Cultuur in Deventer voor jouw verzameld op OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl houdt je op de hoogte van alles wat je niet mag missen in Deventer. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor extra lezersacties en aanbiedingen!

Ook over Deventer:

Copyright © 2016 Ontdek Deventer.

Naar Boven

HEEL EVEN VOOR DAT JE GAAT: ONTVANG JIJ DE DEVENTER MAANDAGENDA AL?

Wil jij geen evenement in Deventer missen? Meld je nu aan en ontvang de Deventer Maandagenda iedere maand gratis in je inbox!

Je gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co