Op zaterdag 4 juni 2016 vindt de Groenste Obstakelrun 2016 plaats op Sportpark Keizerslanden en het Zandweteringpark in Deventer. Door een unieke samenwerking van allerlei (lokale) sportverenigingen, fitnesscentra en (groene) organisaties, ligt ook dit jaar weer een even uitdagend als spectaculair parcours te wachten op de stoere deelnemers.

Sportiviteit en Gezelligheid

Een prachtig groen parcours van 3 km (vanaf 6 jaar) en 7 km (vanaf 13 jaar) met ruim 18 uitdagende, sportieve, spannende en spectaculaire obstakels! Het draait niet om de snelste tijd, maar om het meedoen, het plezier en het alleen of met je team de finish halen. Kortom, veel beleving! Tijdens de Groenste Obstakelrun gaan gezelligheid en sportiviteit hand in hand. Alleen met spierballen kom je er niet, je moet ook snel en lenig zijn, balgevoel hebben en natuurlijk een flinke portie doorzettingsvermogen. Deelnemers kunnen individueel starten of in teams van 3 of 4 personen.

Parcours

De start van de Groenste Obstakelrun vindt plaats op de atletiekbaan van AV Daventria 1906, waarna de deelnemers hun borst nat kunnen maken voor hindernissen bij rugbyvereniging The Pickwick Players, DVV IJsselstreek, het Borgelerbad (Sportbedrijf Deventer) en de Zwaluwen. Vervolgens zijn er langs de Wetering obstakels van o.a. Olympia Beweegcentrum en Het Groenbedrijf. In het Zandweteringpark en het naastgelegen bos kunnen de deelnemers zich hierna opmaken voor uitdagend klim en klauterwerk bij de hindernissen van Scoutingvereniging Loaah, Crossfit, Wellfit en IJssellandschap. De even spectaculaire als kleurrijke finish is op de wieler-skeelerbaan en wordt verzorgd door Saxion en Brandweer Deventer.

Meedoen of aanmoedigen
De online inschrijving voor de Groenste Obstakelrun is inmiddels gesloten. Wél kun je op de dag zelf tot een uur voor de start nog inschrijven in het clubhuis van The Pickwick Players. De eerste afstand start om 12.00 uur. Om 11.45 is er een spectaculaire opening door JP de Kam (Holland’s Got Talent).

Mocht je zelf om welke reden dan ook de obstakels liever links laten liggen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om de deelnemers te komen aanmoedigen. Ieder jaar is er op en rond het parcours van alles te zien en beleven waardoor het ook gewoon een gezellige middag is voor jong en oud.

Kijk voor meer informatie en deelname aan de Groenste Obstakelrun 2016 op www.groensteobstakelrun.nl

Reacties

reacties