Het is nog wat vroeg in het seizoen maar toch speelt Go Ahead Eagles op zondag 4 september aanstaande al de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Op deze dag gaat de selectie van Go Ahead Eagles tijdens een benefietwedstrijd tegen oud internationals en oud spelers van de Eagles de strijd aan tegen de spierziekte A.L.S.

De huidige selectie van Go Ahead Eagles speelt één helft tegen het Old Stars team, waarin oud-profs als Pierre van Hooijdonk, Ruud van Nistelrooy, Andy van der Meijde, Arthur Numan, Sander Westerveld en Paul Bosvelt hun opwachting zullen maken. De tweede helft speelt Go Ahead Eagles tegen Oud Go Ahead Eagles, waar onder andere Harry Decheiver, Jan Kromkamp en Cees Marbus deel van uitmaken. Het Old Stars team zal onder leiding staan van Leo Beenhakker, terwijl bij Oud Go Ahead Eagles Nico van Zoghel de coach is.

Stichting ALS Nederland

Alle opbrengsten van het evenement gaan naar de Stichting ALS Nederland. Ook de supportersvereniging van Go Ahead Eagles heeft zich aan dit doel verbonden en schenkt de opbrengst van de horecaverkoop tijdens het evenement aan de stichting. Tijdens het benefietevenement zullen artiesten als Lee Towers, Lil’Kleine en DJ Paul Elstak hun opwachting maken in de Adelaarshorst en voor muzikale omlijsting zorgen.

Het volledige terrein rond de Adelaarshorst zal worden afgesloten, je hebt alleen toegang tot het stadionterrein als je een kaartje voor de wedstrijd koopt. Een ticket kost € 7,50 en daarmee steun je de strijd tegen ALS.

Kaarten voor het duel zijn te bestellen via de website van Go Ahead Eagles. Het laatste nieuws omtrent het benefietduel is te volgen op de Facebook-pagina van Eagles against ALS.

Kun je er niet bij zijn maar wil je toch een steentje bijdragen tegen deze slopende ziekte? Doneer dan via de website van Stichting ALS Nederland 

eagles against als poster

Benefietwedstrijd Eagles against ALS – Zondag 4 september 2016 (v.a. 13.00) – Adelaarshorst, Vetkampstraat 1 Deventer

Reacties

reacties