Met het gratis toegankelijke Rariteitenkabinet Festival dat bol staat van kunst, theater, cultuur en vooral veel muziek sluit het Havenkwartier Deventer komend weekend de zomer officieus af. Het Rariteitenkabinet Festival is een verzameling van alle zeldzaamheden die Deventer op dit moment te bieden heeft op het gebied van muziek, kunst en theater en vooral een eindeloze stroom aan creativiteit!

Evenals voorgaande jaren kunnen de bezoekers van het festival rekenen op een boordevolle line-up met dj’s, singersongwriters, theater en creatieve activiteiten. Dit alles in een sausje van gemoedelijkheid en de ontspannen vibe die de afgelopen jaren synoniem is geworden voor de sfeer bij alle events in het karaktervolle havengebied.

rariteitenkabinetfestival 2

Of je nu een dansje waagt op de beats van Kubus of Quibus al dan niet onderbroken door een onvervalste schuivelplaat van De Shuffle, je creativiteit de vrije loop laat bij een van de activiteiten of gewoonweg neerploft en geniet van de sfeer en gezelligheid: Tijdens het Rariteitenkabinet Festival 2016 is het allemaal goed.

rariteitenkabinetfestival 3

Het Rariteitenkabinet Festival is niet in een hokje te plaatsen, dit geldt overigens ook voor haar bezoekers en dat is misschien wel het allerleukste aan dit festival waar jong en oud(er) van welk pluimage dan ook samen (het einde van) de zomer vieren.  Hierdoor slaat het festival een brug tussen leeftijden, culturen en interesses, iets dat in deze tijd geen overbodige luxe te noemen is.

Het Rariteitenkabinet Festival is hierdoor eerder bijzonder dan raar te noemen en zou eigenlijk de normaalste zaak van de wereld moeten zijn…

Het Rariteitenkabinet Festival 2016 – Zaterdag 27 augustus 2016 (14.00-00.00 – Havenkwartier Deventer (PIKNIK) – Noordzeestraat 4 – Deventer (Toegang gratis)

Reacties

reacties