Deventer is een stad vol leuke en unieke winkeltjes, restaurants en bezienswaardigheden. In de prachtige historische binnenstad kun je heerlijk dwalen door alle straatjes, steegjes en over de mooie pleinen. In de rubriek “Hotspots in Deventer” nemen we je mee naar bijzondere plekjes, winkeltjes en andere hotspots in Deventer waar je gewoonweg een keer geweest moet zijn. Deze keer nemen we je mee naar de prachtige binnentuin van Hotel Huis Vermeer..

Op het mooie Grote Kerkhof is sinds enkele jaren Hotel Huis Vermeer gevestigd. Naast dat je hier heerlijk kunt overnachten in één van de luxe kamers kun je hier ook terecht voor een lekkere lunch, borrel of een uitgebreid diner! Wat nog niet veel mensen weten is dat je bij Hotel Huis Vermeer op een zonnige dag heerlijk kunt vertoeven in de “Binnentuin”.

Authentieke elementen

Hotel Huis VermeerVia de openslaande deuren van de serre beland je in een stukje Deventer van weleer. Een prachtig ommuurd terras boordevol authentieke elementen uit de tijd van de bankiersfamilie. Zo is de oude waterput en moerbeiboom van de familie Vermeer in tact gebleven en kijk je vanaf het terras uit op de toren van de Lebuïnuskerk. Een stukje onontdekt Deventer waar je zeven dagen per week, naast lunch of diner, kunt genieten van een kop koffie met huisgemaakt gebak, een goed glas wijn of een borrel met een lekkere bittergarnituur.

Lokale producten

Op de kaart prijken, afhankelijk van het moment van de dag, de lekkerste gerechten. Je kunt kiezen uit heerlijke broodjes, vlees- en visgerechten en natuurlijk allerlei lekkere desserts. De keuken werkt uitsluitend met verse en veelal lokale producten. Een aanrader is de verse huis-gerookte zalm, en het huis-gedraaide roomijs is echt om (stiekem) je vingers bij af te likken.

Of je nu lekker wilt tafelen of gewoon even gezellig tot rust wilt komen met een kop koffie of een borrel. De binnentuin van Hotel Huis Vermeer is zo’n plekje waar je echt eens geweest moet zijn. Een bijzonder stukje Deventer waar je zult genieten van het prachtige decor en een gastvrije ontvangst!

Hotel Huis Vermeer

 

Hotel Huis Vermeer

Grote Kerkhof 9
7411 KT Deventer
0570-612826
www.hotelhuisvermeer.nl

Dagelijks geopend v.a. 10:30 uur

Reacties

reacties