Al  bladerend in de mooiste woonmagazines wegdromen bij de gedachte aan een huis vol met de mooiste designspullen…Of ben je iemand die het liefst zijn kledingkast vol heeft hangen met de nieuwste designerwear maar staat je banksaldo dat niet toe? Herkenbaar? Dan moet je op 6 november naar de 1e Deventer Design Discount!

Tijdens de koopzondag en het Street Art Street Event in de Deventer binnenstad wordt de Hip (Brink 21) voor één dag omgetoverd tot een ‘mega store’ om je vingers bij af te likken. Creatief Deventer bundelt op deze dag zijn krachten en dit resulteert in een waar walhalla voor de liefhebber van design (kleding en interieur), gadgets en platen, en dat allemaal gewoon in je eigen Deventer!

Een unieke samenwerking tussen minstens zulke unieke Deventer bedrijven zorgt er voor dat (tenminste op deze ene dag) design ook voor jou bereikbaar én betaalbaar is. Speciaal voor deze dag zijn de prijzen aangepast waardoor ook jij in het bezit kan komen van de vetste designartikelen.

Onder het genot van een biertje kun je shoppen tot je er bij neer valt (of je bankpas het begeeft) en kiezen uit de gekste gadgets van de Hipshop, unieke Runway items van Futura, bijzondere platen van Plato of het crimineel mooie design van Carlos in huis.

De Deventer Design Discount (DDD) begint om 10.00 en duurt tot 17.00 uur en is alleen op deze koopzondag geopend. Ideaal om alvast je decembercadeau’s in te slaan tegen wel zeer vriendelijke prijzen! Zeg al je afspraken dus maar af, trek je makkelijkste (designer-) schoenen aan en get ready to shop till you drop!

Deventer Design Discount – zondag 6 november 2016 – 10.00-17.00 – de Hip (Brink 21)

Reacties

reacties