Omdat niet iedereen op reis gaat naar zomerse stranden en het ook supergezellig is om vakantie te vieren in eigen land heeft de Ulebelt deze zomer een boordevol zomerprogramma samengesteld voor de jeugd. Vakantievierders die lekker thuisblijven hoeven zich deze zomer geen moment te vervelen in Deventer en kunnen zich met allerlei leuke activiteiten vermaken bij en rond de Ulebelt.

Iedere woensdagmiddag is er een leuke kinderactiviteit. Zo staan er drie Knotsgekke Knutselmiddagen en 3 natuurdoe-middagen op het programma. Op donderdag 28 juli en 4 augustus kunnen de kids onder begeleiding van Anna Vehof Dierensporen zoeken.

Erg leuk is de doe-het-zelfrondleiding “Rondje Gooikerspark” die je meeneemt op een kuiertocht door het mooie Gooikerspark, waar de Ulebelt middenin ligt. Deze rondleiding is te verkrijgen bij de balie (€2,-) of te downloaden via een speciale app. Voor kids vanaf 8 jaar ligt er deze zomer een bijzondere speurtocht klaar. Aan de hand van geheimzinnige tekens die overal op het terrein van de Ulebelt te vinden zijn zoek je de weg naar het eindpunt. De rondleiding en de speurtocht zijn tijdens de openingstijden van het hoofdgebouw en de Kikkerkeet af te halen.

Op zondag 21 augustus organiseert de Ulebelt samen met de Speeltuinbende een Samenspeeldag. Deze gezellige dag is een leuke manier om kinderen met en zonder beperkingen samen te laten spelen. Iedereen is welkom om gezellig mee te komen spelen!ulebelt zomerprogramma

Natuurlijk is er ook tijdens de vakantieperiode iedere woensdag- en zaterdagmiddag de gezellige boerderijverkoop. Tijdens deze verkoop zijn er diverse biologische streekproducten en bijvoorbeeld honing, zaad en planten uit de Ulebelt tuinen te koop. Uiteraard zijn de twee natuurspeelplekken altijd open tussen zonsopgang en -ondergang. Op woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag zijn er op het terras heerlijke ijsjes, koffie, thee, sapjes en kleine versnaperingen verkrijgbaar vanuit de Kikkerkeet, op andere dagen vanuit het hoofdgebouw.

Zoals je ziet is er ook in de zomervakantie genoeg te doen en beleven voor de kids in Deventer bij de Ulebelt. Wij wensen je alvast heel veel plezier deze vakantie! Meer info op www.ulebelt.nl

De Ulebelt
Maatmansweg 3
Deventer
0570-653437

Reacties

reacties