Ook dit jaar kun je tijdens De Smaak van Deventer weer genieten van het beste dat Deventer op culinair gebied te bieden heeft. Van 19 tot en met 22 mei is de kazernetuin bij de Boreel “the-place-to-be” voor iedereen die geniet van lekker eten, drinken en veel, heel veel, gezelligheid.

Na twee succesvolle edities kun je De smaak van Deventer wel hét culinaire evenement van Deventer noemen. Het belooft dan ook weer een culinair spektakel te worden. De beste restaurateurs, wijnspecialisten en smaakmakers uit Deventer halen tijdens de derde editie van “De Smaak” wederom alles uit de kast om je te laten proeven, ervaren en vooral genieten van alles waar Deventer op culinair gebied voor staat.

Entertainment

Tijdens het weekend is er naast de culinaire verwennerijen van o.a. Boas, De Keizerskroon en Jackies nog veel meer te beleven. De Smaak van Deventer biedt naast vele smaakvolle gerechten ook een gevarieerd entertainmentprogramma. Zo zijn er allerlei leuke kookworkshops, strijden de jongste keukenprinsen- en prinsessen om de titel Junior Smaakmaker 2016 en is er veel livemuziek van o.a. King George en Cool Is The Band.de-smaak-van-deventer-kazernetuin

Voor alle leeftijden

Voor kinderen zijn er dit jaar verschillende activiteiten georganiseerd waardoor ze lekker mee kunnen doen! Zaterdag en zondag kunnen zij zich de hele middag bezighouden met het maken van sushi, bruschetta en kindercocktails. Er kan geschminkt worden en een mooie koksmuts worden gemaakt of een moestuintje aanleggen om mee naar huis te nemen. Het meisje met de rode trui zal deze activiteiten begeleiden in de keuken of aan de knutseltafel.

Openingsavond

Op donderdag 19 mei start de derde editie van de De Smaak van Deventer met een feestelijke openingsavond speciaal voor sponsoren en leden van het Netwerk. Deze avond begint om 17.00 uur en eindigt om 23.00 uur. Op deze avond is een toegangskaart verplicht. Op de overige dagen is de toegang gratis.

Betalen op De Smaak van Deventer doe je met munten. Deze munten zijn tijdens het evenement bij verschillende kassa’s te koop. Een munt heeft een waarde van €2.50. Alle restaurants serveren 3 gerechten ter waarde van 1, 2 of 3 munten.

Openingstijden De Smaak van Deventer

Donderdag 19 mei      : 17.00 – 23.00 uur (toegangskaart verplicht)

Vrijdag 20 mei             : 16.00 – 23.00 uur

Zaterdag 21 mei          : 13.00 – 23.00 uur

Zondag 22 mei            : 13.00 – 21.00 uur

Locatie: Kazernetuin van De Boreel. Houtmarkt 5, 7411 CG Deventer.

Kijk voor meer informatie op de website van De Smaak van Deventer

Reacties

reacties