De Brink in Deventer is donderdag 28 juli het decor voor een optreden van de School of Performing Arts. Zo’n 200 jongeren laten vanaf 19.00 uur een optreden zien vol muziek, dans, zang en theater.

De School of Performing Arts is een initiatief van het Leger des Heils en geldt als afsluiting van de jaarlijkse kampweek voor jongeren van 9 tot 30 jaar. Tijdens deze kampweek krijgen jongeren de kans hun talent voor zang, dans of theater verder te ontwikkelen. Traditioneel vindt er aan het einde van de week een openbaar optreden plaats. Dit jaar komt SPA hiervoor naar de Brink in Deventer.

De School of Performing Arts kampweek staat bol van de activiteiten. Zo volgen de deelnemers diverse workshops op het gebied van dansen, theater maken, zingen of musiceren en loopt de voorbereiding voor het ‘slotstuk’ op de Brink in Deventer als een rode draad door het programma heen.

Vanaf 19.00 uur is het resultaat van dit harde werken te bewonderen op de Brink. Het optreden staat bol van verrassingen, met zang, dans, muziek en theater en is gratis te bekijken. Om ongeveer 20.30 is de voorstelling afgelopen.

Reacties

reacties