Onze collega’s van Shoppen in Deventer groeien hard door. De Facebookpagina van het populaire medium heeft onlangs de 3.000 volgers bereikt en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom maak je nu kans op een rondvlucht boven onze mooie stad!

Probeer het je maar eens voor te stellen: een uitzicht op Deventer van grote hoogten. Hele grote hoogten zelfs: De gelukkige winnaar mag aan boord stappen bij Special Air Services BV vanaf vliegveld Teuge voor een ongekend mooie rondvlucht boven Deventer. Vanaf maar liefst 3.000 voet heb je een adembenemende blik op de stad, de IJssel en de omgeving. Vergeet vooral je camera niet!

Shoppen in Deventer zet zich in als de online motor van de binnenstad. Op een overzichtelijk online platform zijn alle deelnemende winkels te vinden, in handige categorieën en met een duidelijke omschrijving. Neem een kijkje binnen, vind wat je zoekt of ontdek die ene unieke winkel in dat steegje waar je nooit kwam. Op de populaire Facebookpagina worden de meer dan zestig deelnemende winkels gepresenteerd en uitgelicht, geregeld met een leuke actie of aanbieding.

Daarnaast heeft Shoppen in Deventer een uitgebreid assortiment aan unieke Deventer-producten. Denk aan sleutelhangers, tassen en de inmiddels beroemde autosticker; verkrijgbaar via de deelnemende winkels of via de webshop.

Het online platform heeft sinds april dit jaar een vliegende start gemaakt. Dat moet natuurlijk beloond worden! In twee stappen kun je meedingen naar die felbegeerde rondvlucht boven Deventer: Wie bij de deelnemende solid partners van Shoppen in Deventer € 10,- of meer besteedt, krijgt een voucher met een unieke code. Deze code kun je vervolgens invoeren op de website, waarna je automatisch meedoet met de actie.

Shoppen in Deventer wil ondernemers en winkelend publiek met elkaar verbinden. Nieuwsgierig geworden naar dit online platform? Volg ze dan op Facebook of bekijk de website en webshop!

Reacties

reacties