Doen

Opening Bockbierseizoen met proeverij in het Burgerweeshuis

Bockbier

Zodra de bladeren verkleuren en van de bomen beginnen te vallen is de echte bierliefhebber niet meer te houden: Het Bockbierseizoen gaat beginnen! Op vrijdag 7 oktober opent Eddy van der Ploeg, de beste biersommelier van Overijssel, het bockbierseizoen in het Burgerweeshuiscafé.

Bockbier komt in allerlei soorten en varianten. Tijdens deze gezellige proeverij leer je alles over Bockbier en kun je vragen stellen aan de bierexpert. Er zijn maar liefst 10 unieke bockbieren (zowel van de tap als uit de fles geschonken) geselecteerd die je kunt komen proeven. Welke dit precies zijn blijft nog even een verassing. Wel kunnen we je vast verklappen dat er een vat Texelse Bock uit 2014 zal worden geopend.

De avond staat onder de bezielende leiding van Eddy van der Ploeg. Eddy geeft al sinds 2011 bierproeverijen in het café van het Burgerweeshuis. Sinds juni dit jaar mag Eddy zich internationaal gecertificeerd Biersommelier noemen en geeft hij met zijn eigen bedrijf (BIERenKennis) biercursussen.

De avond begint om 20.00 uur in het ‘Burgercafé’ en de toegang is gratis!

Opening Bockbierseizoen – Burgerweeshuiscafé – Bagijnenstraat 9, Deventer

Reacties

reacties

Hotels

Meest Gelezen

Over OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor alles wat je wilt weten over Deventer. Alles over Evenementen, Shoppen, Overnachten en Cultuur in Deventer voor jouw verzameld op OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl houdt je op de hoogte van alles wat je niet mag missen in Deventer. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor extra lezersacties en aanbiedingen!

Ook over Deventer:

Copyright © 2016 Ontdek Deventer.

Naar Boven

HEEL EVEN VOOR DAT JE GAAT: ONTVANG JIJ DE DEVENTER MAANDAGENDA AL?

Wil jij geen evenement in Deventer missen? Meld je nu aan en ontvang de Deventer Maandagenda iedere maand gratis in je inbox!

Je gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co