Wil jij je vader dit jaar eens een écht gaaf cadeau geven voor Vaderdag? Wij hebben wij een leuke tip voor je! Op vrijdag 17 juni kun je, tijdens de speciale “Vaderdag Editie” van de Open Workshop van Egbert.EGD, een Stencil Art / Graffiti schilderij maken. Deze speciale editie is speciaal voor “ouder+kind-duo’s” en is misschien wel het leukste Vaderdag cadeau dat je kunt bedenken!

Tijdens deze twee uur durende workshop krijgen jullie een korte uitleg over de geschiedenis van Graffiti en Street Art. Jullie maken zelf sjablonen en oefenen met spuitbussen op panelen. Daarna kunnen jullie samen 1 of 2 doeken beschilderen.  Terwijl jullie je creatieve uitspattingen op een of meerdere doeken vereeuwigen krijg je tips om je kunstwerk nog gaver te maken. Het eindresultaat krijg je natuurlijk mee naar huis. Naast dat je samen een leuke middag hebt, houden jullie er dus ook nog een uniek kunstwerk aan over voor aan de muur!

Egbert.EGD

Egbert.EGD (Egbert Scheffer) is ondernemer in het creatieve  vak en gevestigd in het Havenkwartier in Deventer. Hij verzorgd Graffiti en Stencil Art schilderijen die hij in opdracht voor je kan maken en Street Art en Graffiti workshops voor volwassenen (bedrijfsuitje) en kinderen (kinderfeestje) waarbij je in een korte tijd een eigen schilderij maakt.

Deelname aan de workshop kost €35,- per volwassene en €15,- per kind, je kunt kiezen om allebei los te gaan op een doek van 30x30cm (€5,- per stuk) óf om samen 1 schildersdoek van 60x80cm (€10,- per stuk) om te toveren in een uniek kunstwerk. Beschermende kleding, handschoenen en spuitbussen zijn bij de prijs inbegrepen evenals koffie, thee met wat lekkers.

Vaderdag Actie: Kind onder de 16 jaar + ouder + 60 x 80 cm schilderdoek voor: € 55,-

(Natuurlijk mag je ook gewoon meedoen als je geen Vaderdag viert hoor, bijvoorbeeld met je moeder!)

Wil je meedoen met deze “Vaderdag Editie” workshop bij Egbert.EGD? Neem dan zo snel mogelijk contact op om je in te schrijven! Dit kan via e-mail (e.scheffer@egbertegd.nl) of door even te bellen naar: 06-24416387

Datum: Vrijdag 17 juni 2016 (vrijdag voor Vaderdag)
Aanvang workshop: 15:00 tot ongeveer 17:00 uur
Locatie: Mr. H.F. de Boerlaan 151 (bel H), 7411 AH, Deventer

Let op: de workshop gaat alleen door bij voldoende deelname. De tijden en de datum kunnen in overleg nog aangepast worden als dat al de deelnemers ten goede komt. Je moet je aanmelden, je kan niet gewoon binnenlopen en meedoen!

Volg jij Ontdek Deventer al op Facebook? Dan maak je de komende dagen kans om samen met je vader (of moeder) een gratis workshop Stencil Art / Graffiti Schilderij maken bij Egbert.EGD te winnen. Like onze Facebookpagina en hou de win-actie in de gaten!

Reacties

reacties