Nog precies een hele week staat Deventer in het teken de Deventer Zomerkermis 2016. Na een zeer geslaagde opening met de jongens van StukTV afgelopen zaterdag er tijdens de laatste week van de kermis nog allerlei leuke activiteiten plaats. Wij zetten het programma van de Deventer Zomerkermis 2016 even voor je op een rij:

Maandag 6 juni: Eurodag
eurodag

Deze maandag is het wel héél voordelig om een rondje zomerkermis te doen. Vanaf 13.00 uur is het Eurodag op de Deventer Zomerkermis! Alle vermaak- én kinderattracties draaien voor slecht €1,- en bij de spelzaken zijn er allerlei speciale aanbiedingen!

 

 

Woensdag 8 juni: Kindermiddag met o.a. de MINIONS (13.00 – 17.30)
clown-desallesMisschien wel de gezelligste middag van de zomerkermis is de kindermiddag. Ook dit jaar staat deze middag weer bol van de activiteiten. Geheel volgens de traditie is Clow Desalles aanwezig. Hij trekt zijn lolbroek en grapjas aan en tovert moeiteloos allerlei grappige ballonnencreaties tevoorschijn.
Verder wandelen de Minions over de kermis, en als je wilt mag je met ze op de foto! Moe van het wandelen? Geen probleem, stap in het gratis kermistreintje en laat je lekker rondrijden of laat je smincken als je favoriete dier of superheld!

Donderdag 9 juni: Caribische Avond
caribische dag

Op donderdag 9 juni kun je genieten van tropische sferen op de zomerkermis. Tussen 19.00 en 22.00 uur zijn er optredens van percussieband Alegria en de Miracle Dancers. Een avond vol Caribische muziek en dans. Nu maar hopen op een heerlijk zonnetje!

 

 

 

Vrijdag 10 juni : Vuurwerkspektakel aan de Welle (23.00)
vuurwerk deventer zomerkermis

De traditionele vuurwerkshow is voor velen hét hoogtepunt van de Deventer Zomerkermis. Op vrijdag 10 juni kun je rond de klok van 23.00 uur genieten van een kleurrijk en knallend vuurwerkspektakel aan de Wellekade. Het belooft ook dit jaar weer een spetterende show te worden die je niet mag missen!

 

 

Zondag 12 juni: Braderie
braderie deventer zomerkermis

Op de laatste dag van de Deventer Zomerkermis 2016 kun je naast een laatste rit in je favoriete attracties ook naar een gezellige braderie. Leuke kraampjes vol hebbedingetjes, lekker eten en drinken en vooral veel gezelligheid kun je vinden “Onder de Linde”

 

 

TIP: Kortingsbonnen Deventer Zomerkermis
zomerkermis deventer kortingsbonnen

Naast de Eurodag op maandag 6 juni is er nog een manier om extra voordelig te genieten van alle attracties. Ook dit jaar zijn hiervoor weer kortingsbonnen beschikbaar in de Kermiskrant. De kermiskrant kun je hier vinden.

De Deventer Zomerkermis 2016 is iedere dag geopend van 13.00 – 24.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 01.00 uur!

We wensen je nog een fijne kermisweek toe!

Reacties

reacties