Na een langdurige en ingrijpende verbouwing die het geduld van de vele YuMe fans op de proef stelde is het moment dan eindelijk daar. YuMe Sushi & Grill opent vanaf donderdag 24 maart haar deuren aan het Boreelplein 52 met haar populaire All You Can Eat concept.

In eerste instantie opent YuMe Deventer haar deuren voor 2 weken om proef te draaien. “We vragen een ieder die komt eten om rekening te houden met deze proefperiode; het zou kunnen dat een en ander nog niet helemaal gladjes verloopt. Wij willen deze twee weken gebruiken om eventuele kinderziektes te ontdekken en zo nodig aan te pakken.” Aldus Yume Deventer via haar Facebook pagina.

Tegenslagen

yumi-deventer-verbouwing
Een ingrijpende verbouwing ging vooraf aan de opening van YuMe Sushi & Grill aan het Boreelplein.

Dat het allemaal, veel, langer heeft geduurd dan vooraf ingeschat heeft  te maken met enkele tegenslagen rond om de vergunningaanvraag. Hierdoor is er echter wel voldoende tijd geweest om aandacht te besteden aan de verbouwing en inrichting, en dat is te zien.

Zoveel je maar wilt

Bij YuMe Sushi & Grill eet je volgens het All You Can Eat (Zoveel je maar op kunt) principe. Gedurende twee uur kun je genieten van de lekkerste sushi en grillgerechten. Mocht je na al deze heerlijkheden nog plek hebben dan is het royale “toetjes-buffet” een echte aanrader.

 

Heb je al zin gekregen dan kun je YuMe Deventer vanaf vandaag rechtstreeks bereiken op 0570-820381 om een tafeltje te reserveren!

Reacties

reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here