Hotel Royal

HOTEL ROYAL ***

:: Geniet van Deventer op het mooie stadsplein de Brink

Hotel Royal ligt aan het gezellige stadsplein de Brink op nog geen 5 minuten lopen vanaf het centraal station van Deventer. De IJssel ligt op 8 minuten wandelen vanaf het hotel.

Het hotel biedt een grand-café en een internationaal restaurant waar vegetarische, vlees- en visgerechten worden geserveerd. Er is een bar en een terras dat direct grenst aan het stadsplein.

De 23 kamers van Hotel Royal beschikken over een eigen badkamer en toegang tot WiFi.

Het gezellige stadsplein de Brink waaraan Hotel Royal gelegen is huisvest vele terrassen en horecagelegenheden en geldt als het middelpunt van de stad.

Het jaarlijkse Dickensfestijn vindt plaats op nog geen 5 minuten lopen van het hotel. Bezienswaardigheden als de Bergkerk, Museum De Waag en de Deventer Schouwburg zijn binnen enkele wandelminuten bereikbaar.

Contactgegevens

Hotel Royal
Brink 94
7411 BZ Deventer

Telefoon: 0570-611880

Email: royal@royal-deventer.nl
Website: www.royal-deventer.nl

Vrijblijvende reserveringsaanvraag

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden

Ook in Deventer

Over OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor alles wat je wilt weten over Deventer. Alles over Evenementen, Shoppen, Overnachten en Cultuur in Deventer voor jouw verzameld op OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl houdt je op de hoogte van alles wat je niet mag missen in Deventer. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor extra lezersacties en aanbiedingen!

Ook over Deventer:

Copyright © 2016 Ontdek Deventer.

Naar Boven

HEEL EVEN VOOR DAT JE GAAT: ONTVANG JIJ DE DEVENTER MAANDAGENDA AL?

Wil jij geen evenement in Deventer missen? Meld je nu aan en ontvang de Deventer Maandagenda iedere maand gratis in je inbox!

Je gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co