9.1 C
Deventer
do 26 november 2020 - 08:02

HOTEL ROYAL ***

:: Geniet van Deventer op het mooie stadsplein de Brink

[URIS id=4097]

Hotel Royal ligt aan het gezellige stadsplein de Brink op nog geen 5 minuten lopen vanaf het centraal station van Deventer. De IJssel ligt op 8 minuten wandelen vanaf het hotel.

Het hotel biedt een grand-café en een internationaal restaurant waar vegetarische, vlees- en visgerechten worden geserveerd. Er is een bar en een terras dat direct grenst aan het stadsplein.

De 23 kamers van Hotel Royal beschikken over een eigen badkamer en toegang tot WiFi.

Het gezellige stadsplein de Brink waaraan Hotel Royal gelegen is huisvest vele terrassen en horecagelegenheden en geldt als het middelpunt van de stad.

Het jaarlijkse Dickensfestijn vindt plaats op nog geen 5 minuten lopen van het hotel. Bezienswaardigheden als de Bergkerk, Museum De Waag en de Deventer Schouwburg zijn binnen enkele wandelminuten bereikbaar.

Contactgegevens

Hotel Royal
Brink 94
7411 BZ Deventer

Telefoon: 0570-611880

Email: royal@royal-deventer.nl
Website: www.royal-deventer.nl

Vrijblijvende reserveringsaanvraag

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden
[ess_post]

[svc_post_layout svc_type=”post_layout” skin_type=”s1″ car_display_item=”3″ car_pagination=”” car_pagination_num=”” car_navigation=”yes” car_autoplay=”” car_autoplay_time=”5″ car_loadmore=”” synced=”” synced_display=”10″ grid_columns_count_for_desktop=”svc-col-md-4″ grid_columns_count_for_tablet=”svc-col-sm-6″ grid_columns_count_for_mobile=”svc-col-xs-12″ grid_link_target=”sw” filter=”” sort_filter=”” grid_list_filter=”” filter_type=”dropdown” count_display=”” grid_layout_mode=”fitRows” s5_min_height=”150″ svc_excerpt_length=”10″ load_more=”loadmore” hide_showmore=”yes” dexcerpt=”yes” dcategory=”yes” dmeta_data=”yes” dsocial=”yes” dpost_popup=”yes” dimg_popup=”yes” dfeatured=”” popup_max_width=”600″ title=”Ook in Deventer” query_loop=”size:3|order_by:rand|order:DESC|post_type:page|tags:467″ read_more=”Bekijken” grid_thumb_size=”300×200″]