15.2 C
Deventer
zo 20 september 2020 - 21:34

HANZESTADSLOGEMENT DE LEEUW **

::  Hanzestadlogement De Leeuw is gesitueerd in een historisch gebouw uit 1645.

[URIS id=4127]

Hanzestadlogement De Leeuw bevindt zich in een historisch pand uit 1645. Het ligt in een gezellige winkelstraat in het centrum van de historische Hanzestad Deventer. Rivier de IJssel ligt op zo’n 5 minuten wandelen vanaf het hotel.

Bij binnenkomst in Hanzestadlogement De Leeuw waant u zich terug in grootmoeders tijd. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en een heerlijk stukje Deventer koek.

De 10 kamers van Hanzestadlogement De Leeuw zijn allemaal anders ingericht. Elke kamer is vernoemd naar een van de Hanzesteden. De kamers beschikken allen over een kitchenette en thee- en koffiefaciliteiten.

Hanzestadlogement De Leeuw is een klein hotel met een koffie- en theeschenkerij. In het hotel is bovendien een Hanzemuseum en een Oudhollandse snoepwinkel gevestigd.

Contactgegevens

Hanzestadslogement De Leeuw
Nieuwstraat 25
7411 LG Deventer

Telefoon: 0570-610290

Email: info@hoteldeleeuw.nl
Website: www.hoteldeleeuw.nl

Vrijblijvende reserveringsaanvraag

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden
[ess_post]

[svc_post_layout svc_type=”post_layout” skin_type=”s1″ car_display_item=”3″ car_pagination=”” car_pagination_num=”” car_navigation=”yes” car_autoplay=”” car_autoplay_time=”5″ car_loadmore=”” synced=”” synced_display=”10″ grid_columns_count_for_desktop=”svc-col-md-4″ grid_columns_count_for_tablet=”svc-col-sm-6″ grid_columns_count_for_mobile=”svc-col-xs-12″ grid_link_target=”sw” filter=”” sort_filter=”” grid_list_filter=”” filter_type=”dropdown” count_display=”” grid_layout_mode=”fitRows” s5_min_height=”150″ svc_excerpt_length=”10″ load_more=”loadmore” hide_showmore=”yes” dexcerpt=”yes” dcategory=”yes” dmeta_data=”yes” dsocial=”yes” dpost_popup=”yes” dimg_popup=”yes” dfeatured=”” popup_max_width=”600″ title=”Ook in Deventer” query_loop=”size:3|order_by:rand|order:DESC|post_type:page|tags:467″ read_more=”Bekijken” grid_thumb_size=”300×200″]