13.9 C
Deventer
wo 23 september 2020 - 11:56

GRAND BOUTIQUE HOTEL HUIS VERMEER ****

:: Luxe Boutique Hotel aan een sfeervol stadsplein

[URIS id=4059]

Het Grand Boutique Hotel Huis Vermeer ligt tegenover de Lebuïnuskerk op het historische stadsplein Grote Kerkhof en biedt individueel ingerichte kamers, op 200 meter van het centrum van Deventer.

Elke kamer beschikt over een minibar, theefaciliteiten, een televisie en een kluisje. De badkamer is uitgerust met een douche, 2 wastafels en een toilet. Badjassen, slippers en een haardroger zijn inbegrepen

Er wordt dagelijks een ontbijt verzorgd in het restaurant van het hotel waar u ook terecht kunt voor koffie met gebak en lunch en diner, geïnspireerd door de internationale en Franse keuken.

De IJssel bevindt zich op 100 meter afstand van Grand Boutique Hotel Huis Vermeer en Nationaal Park de Veluwe bereikt u met de auto in 30 minuten.

Contactgegevens

Grand Boutique Hotel Huis Vermeer

Grote Kerkhof 9
7411 KT Deventer

Telefoon: 0570-612826

Email: info@hotelhuisvermeer.nl
Website: www.hotelhuisvermeer.nl

Vrijblijvende reserveringsaanvraag

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden
[ess_post]

[svc_post_layout svc_type=”post_layout” skin_type=”s1″ car_display_item=”3″ car_pagination=”” car_pagination_num=”” car_navigation=”yes” car_autoplay=”” car_autoplay_time=”5″ car_loadmore=”” synced=”” synced_display=”10″ grid_columns_count_for_desktop=”svc-col-md-4″ grid_columns_count_for_tablet=”svc-col-sm-6″ grid_columns_count_for_mobile=”svc-col-xs-12″ grid_link_target=”sw” filter=”” sort_filter=”” grid_list_filter=”” filter_type=”dropdown” count_display=”” grid_layout_mode=”fitRows” s5_min_height=”150″ svc_excerpt_length=”10″ load_more=”loadmore” hide_showmore=”yes” dexcerpt=”yes” dcategory=”yes” dmeta_data=”yes” dsocial=”yes” dpost_popup=”yes” dimg_popup=”yes” dfeatured=”” popup_max_width=”600″ title=”Ook in Deventer” query_loop=”size:3|order_by:rand|order:DESC|post_type:page|tags:467″ read_more=”Bekijken” grid_thumb_size=”300×200″]