13.9 C
Deventer
wo 23 september 2020 - 11:16

FLETCHER HOTEL GILDE ***

:: Sfeervol hotel in een voormalig pastorie uit 1751

[URIS id=4114]

Op loopafstand van de IJssel en de diverse stadspleinen van Deventer ligt Fletcher Hotel Gilde. Deze voormalige pastorie uit 1751 ligt in een gezellige winkelstraat in het hart van de stad.

In het gebouw vindt u veel originele elementen als gebrandschilderd glas terug. Het Fletcher Hotel Gilde beschikt over 37 kamers en een 24 uurs receptie.

De kamers in het Fletcher Hotel Gilde zijn vanwege het historische karakter van het monumentale gebouw uniek te noemen. Iedere kamer beschikt over een zithoek, tv en een bureau.

In de gezellige bar met hoge plafonds en een erker kunt u sfeervol genieten van een drankje. Het hotel heeft bovendien een royale binnentuin met een rustig terras.

Het Fletcher Hotel Gilde ligt op nog geen tien minuten lopen van bezienswaardigheden als het Deventer Historisch Museum en de schouwburg van Deventer.

Contactgegevens

Fletcher Hotel Gilde
Nieuwstraat 41
7411 LG Deventer

Telefoon: 0570-641846

Email: info@hotelgilde.nl
Website: www.hotelgilde.nl

Vrijblijvende reserveringsaanvraag

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden
[ess_post]

[svc_post_layout svc_type=”post_layout” skin_type=”s1″ car_display_item=”3″ car_pagination=”” car_pagination_num=”” car_navigation=”yes” car_autoplay=”” car_autoplay_time=”5″ car_loadmore=”” synced=”” synced_display=”10″ grid_columns_count_for_desktop=”svc-col-md-4″ grid_columns_count_for_tablet=”svc-col-sm-6″ grid_columns_count_for_mobile=”svc-col-xs-12″ grid_link_target=”sw” filter=”” sort_filter=”” grid_list_filter=”” filter_type=”dropdown” count_display=”” grid_layout_mode=”fitRows” s5_min_height=”150″ svc_excerpt_length=”10″ load_more=”loadmore” hide_showmore=”yes” dexcerpt=”yes” dcategory=”yes” dmeta_data=”yes” dsocial=”yes” dpost_popup=”yes” dimg_popup=”yes” dfeatured=”” popup_max_width=”600″ title=”Ook in Deventer” query_loop=”size:3|order_by:rand|order:DESC|post_type:page|tags:467″ read_more=”Bekijken” grid_thumb_size=”300×200″]