15.2 C
Deventer
zo 20 september 2020 - 22:48

B&B BINNEN AAN DE SINGEL

:: Sfeervolle studio of appartement gelegen aan een stadspark in het centrum van Deventer

[URIS id=4225]

B&B Binnen aan de Singel ligt aan het mooie Rijsterborgherpark in het centrum van Deventer. U heeft de keuze uit een appartement uit de Singel of een studio aan de Binnensingel. Beide beschikken over een eigen entree en parkeerplaats.

In de sfeervolle accommodaties van B&B Binnen aan de Singel beschikt u over een keuken met oven, een magnetron en koffiezetapparaat. De ingredienten voor uw ontbijt kunnen op verzoek voor aankomst in de koelkast van de studio worden geplaatst.

Door de gunstige ligging van B&B Binnen aan de Singel is de bed and breakfast een uitermate geschikte uitvalsbasis voor uw verblijf in Deventer. Het treinstation van Deventer en bezienswaardigheden als het Historisch Museum Deventer alsmede het stadscentrum bevinden zich op enkele minuten lopen van de accommodatie.

Adres

B&B Binnen aan de Singel

Singel 10
7411 HV Deventer

BESCHIKBAARHEID

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden
[ess_post]

[svc_post_layout svc_type=”post_layout” skin_type=”s1″ car_display_item=”3″ car_pagination=”” car_pagination_num=”” car_navigation=”yes” car_autoplay=”” car_autoplay_time=”5″ car_loadmore=”” synced=”” synced_display=”10″ grid_columns_count_for_desktop=”svc-col-md-4″ grid_columns_count_for_tablet=”svc-col-sm-6″ grid_columns_count_for_mobile=”svc-col-xs-12″ grid_link_target=”sw” filter=”” sort_filter=”” grid_list_filter=”” filter_type=”dropdown” count_display=”” grid_layout_mode=”fitRows” s5_min_height=”150″ svc_excerpt_length=”10″ load_more=”loadmore” hide_showmore=”yes” dexcerpt=”yes” dcategory=”yes” dmeta_data=”yes” dsocial=”yes” dpost_popup=”yes” dimg_popup=”yes” dfeatured=”” popup_max_width=”600″ title=”Ook in Deventer” query_loop=”size:3|order_by:rand|order:DESC|post_type:page|tags:468″ read_more=”Bekijken” grid_thumb_size=”300×200″]