15 C
Deventer
ma 23 juli 2018 - 02:10

B&B BINNEN AAN DE SINGEL

:: Sfeervolle studio of appartement gelegen aan een stadspark in het centrum van Deventer

[URIS id=4225]

B&B Binnen aan de Singel ligt aan het mooie Rijsterborgherpark in het centrum van Deventer. U heeft de keuze uit een appartement uit de Singel of een studio aan de Binnensingel. Beide beschikken over een eigen entree en parkeerplaats.

In de sfeervolle accommodaties van B&B Binnen aan de Singel beschikt u over een keuken met oven, een magnetron en koffiezetapparaat. De ingredienten voor uw ontbijt kunnen op verzoek voor aankomst in de koelkast van de studio worden geplaatst.

Door de gunstige ligging van B&B Binnen aan de Singel is de bed and breakfast een uitermate geschikte uitvalsbasis voor uw verblijf in Deventer. Het treinstation van Deventer en bezienswaardigheden als het Historisch Museum Deventer alsmede het stadscentrum bevinden zich op enkele minuten lopen van de accommodatie.

Adres

B&B Binnen aan de Singel

Singel 10
7411 HV Deventer

BESCHIKBAARHEID

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden
[ess_post]

[svc_post_layout svc_type=”post_layout” skin_type=”s1″ car_display_item=”3″ car_pagination=”” car_pagination_num=”” car_navigation=”yes” car_autoplay=”” car_autoplay_time=”5″ car_loadmore=”” synced=”” synced_display=”10″ grid_columns_count_for_desktop=”svc-col-md-4″ grid_columns_count_for_tablet=”svc-col-sm-6″ grid_columns_count_for_mobile=”svc-col-xs-12″ grid_link_target=”sw” filter=”” sort_filter=”” grid_list_filter=”” filter_type=”dropdown” count_display=”” grid_layout_mode=”fitRows” s5_min_height=”150″ svc_excerpt_length=”10″ load_more=”loadmore” hide_showmore=”yes” dexcerpt=”yes” dcategory=”yes” dmeta_data=”yes” dsocial=”yes” dpost_popup=”yes” dimg_popup=”yes” dfeatured=”” popup_max_width=”600″ title=”Ook in Deventer” query_loop=”size:3|order_by:rand|order:DESC|post_type:page|tags:468″ read_more=”Bekijken” grid_thumb_size=”300×200″]

HEEL EVEN VOOR DAT JE GAAT: ONTVANG JIJ DE DEVENTER MAANDAGENDA AL?

Wil jij geen evenement in Deventer missen? Meld je nu aan en ontvang de Deventer Maandagenda iedere maand gratis in je inbox!

Je gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.