15.2 C
Deventer
zo 20 september 2020 - 22:28

Bed and Breakfast De Bergpoort

:: Luxe appartement voorzien van alle faciliteiten voor optimaal comfort tijdens uw verblijf!

[URIS id=5239]

Door de gunstige ligging (aan de rand van het stadscentrum) en de optimale faciliteiten is Bed and Breakfast De Bergpoort een van de populairste accommodaties van de stad. Tijdens uw verblijf in dit moderne appartement zal het u aan niets ontbreken. Het appartement beschikt over een eigen ingang en gratis WiFi.

Tijdens uw verblijf beschikt u over het volledige appartement voorzien van een aparte slaapkamer, een split-level woongedeelte met flatscreen-tv én een volledig geoutilleerde keuken voorzien van alle gemakken als magnetron, kleine oven, koelkast en een Senseo-koffiezetapparaat met koffiepads. U kunt gebruik maken van een dvd-speler, muziekinstallatie en talrijke dvd’s, boeken en cd’s.

Een continentaal ontbijt voor na uw eerste overnachting staat alvast voor u klaar in de keuken en is inbegrepen bij de prijs.

Bed and Breakfast De Bergpoort ligt op 10 wandel-minuten van het centraal station van Deventer. Het gezellige stadscentrum is in nog geen 5 minuten afstand van het appartement. Bezienswaardigheden als het Historisch Museum Deventer en de Lebuinuskerk liggen eveneens op loopafstand van de Bed and Breakfast.

Contactgegevens

B&B De Bergpoort

Bergpoortstraat 135
7411 CV Deventer

Email: info@debergpoort.nl
Website: www.debergpoort.nl

Vrijblijvende reserveringsaanvraag

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden
[ess_post]

[svc_post_layout svc_type=”post_layout” skin_type=”s1″ car_display_item=”3″ car_pagination=”” car_pagination_num=”” car_navigation=”yes” car_autoplay=”” car_autoplay_time=”5″ car_loadmore=”” synced=”” synced_display=”10″ grid_columns_count_for_desktop=”svc-col-md-4″ grid_columns_count_for_tablet=”svc-col-sm-6″ grid_columns_count_for_mobile=”svc-col-xs-12″ grid_link_target=”sw” filter=”” sort_filter=”” grid_list_filter=”” filter_type=”dropdown” count_display=”” grid_layout_mode=”fitRows” s5_min_height=”150″ svc_excerpt_length=”10″ load_more=”loadmore” hide_showmore=”yes” dexcerpt=”yes” dcategory=”yes” dmeta_data=”yes” dsocial=”yes” dpost_popup=”yes” dimg_popup=”yes” dfeatured=”” popup_max_width=”600″ title=”Ook in Deventer” query_loop=”size:3|order_by:rand|order:DESC|post_type:page|tags:468″ read_more=”Bekijken” grid_thumb_size=”300×200″]