13.9 C
Deventer
wo 23 september 2020 - 11:03

OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor een leuke dag of (korte-)vakantie in Deventer. Of je nu al jaren in Deventer woont of Deventer voor het eerst komt bezoeken: op OntdekDeventer.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een leuke tijd in Deventer.

OntdekDeventer.nl is meer dan een website alleen. Zonder het te weten kom je ons op veel meer plekken tegen dan je denkt. Of het nu is in een van onze periodieke uitgaven, of op bijvoorbeeld social-media: OntdekDeventer.nl zet zich iedere dag van het jaar in om alles wat Deventer zo leuk maakt te promoten. Van dat ene leuke winkeltje in de binnenstad en dat te gekke evenement, tot dat fijne B&B adres om te logeren. Op OntdekDeventer.nl ben je altijd op de hoogte over alles dat Deventer zo bijzonder maakt.

OntdekDeventer.nl voor, door én van Deventer

Het team achter OntdekDeventer.nl bestaat uit mensen die Deventer een warm hart toedragen. Vanuit de gedachte dat het allemaal wel wat enthousiaster en doeltreffender mag (en kan) werken wij er hard aan om OntdekDeventer.nl hét meest gelezen (online-)magazine te laten zijn en blijven. Dit alles met maar één doel: Deventer als stad op de kaart zetten, voor Deventenaren zelf én voor de toerist die onze mooie stad komt bezoeken of dit overweegt.

OntdekDeventer.nl geeft je inspiratie voor een leuke tijd in Deventer. We schrijven daarom niet pas achteraf over dat leuke concert of die gezellige food-markt, maar informeren je ruim op tijd over alles wat er in Deventer gaat plaatsvinden. Hierdoor kun jij tijd vrijhouden in je agenda, je vrienden op de hoogte brengen en misschien alvast een leuke overnachting zoeken.

Promotie van de stad en onze ondernemers

OndekDeventer.nl promoot niet op de laatste plaats onze ondernemers. Het zijn de vele creatieve, enthousiaste en betrokken ondernemers die voor een groot deel het gezellige straatbeeld in de stad bepalen. Dit enthousiasme zorgt er voor dat Deventer ook in een periode zonder grote evenementen de moeite van een bezoekje waard is.

Deventer kent een zeer gevarieerd aanbod van leuke, creatieve en unieke winkels, bedrijven en horeca die een bezoekje meer dan waard zijn. Op OntdekDeventer.nl stellen we regelmatig typisch Deventer bedrijven aan je voor. Soms omdat ze nieuw zijn en soms omdat ze iets te vieren hebben, maar altijd omdat ze jou wat leuks te melden hebben.

Kom Deventer ontdekken!

Deventer bruist als nooit te voren en heeft voor ieder wat wils te bieden. Van de grote evenementen als Deventer Op Stelten en de Boekenmarkt tot vernieuwende creatieve gebieden als het Havenkwartier.

Ook zonder evenementen is Deventer een van de leukste steden van het land om te bezoeken. Struin heerlijk door alle mooie steegjes met unieke winkeltjes, zak heerlijk onderuit op een van de talrijke terrassen en ga heerlijk uiteten bij een van de gezellige restaurants die Deventer telt. Drink een borrel in dat gezellige café, maak een mooie wandeling door de stad. Kom langs en …Ontdek Deventer!

Heb je een vraag, leuke tip of iets anders te melden? We horen graag van je! Tips voor leuke content kun je hier aan ons kwijt. Organiseer je een evenement en zou je deze willen laten opnemen in de maand-agenda: stuur ons een mailtje met de info. Ben je op zoek naar een doeltreffende manier om je bedrijf te promoten kijk dan even hier.

OntdekDeventer.nl