Doen

Steenworp Festival hult het Worpplantsoen in zomerse sferen

steenworp festival 2016

Een gezellige braderie, theatervoorstellingen, workshops, DJ’s, bands, en heel veel kinderactiviteiten in het Worpplantsoen dit weekeinde tijdens het jaarlijkse Steenworp Festival. Op zaterdag 10 september staat het mooie stadspark tussen 13.00-23.00 in het teken van Summer Sensation.

Steenworp Festival plakt met een programma vol zomerse salsa, limbo-dansen en lekkere (zomerse) livemuziek, nog een extra stukje zomer aan de kalender dit jaar. Alsof men bij de keuze van het thema in een glazen bol keek lijken ook de weergoden een zomerse duit in het zakje te doen met heerlijke temperaturen.

Naast de vele muzikale hoogtepunten is er overigens nog veel meer te beleven in het oudste stadswandelpark van Nederland deze zaterdag. Zo kun je rekenen op lekker eten en drinken en leuke activiteiten als een Silent Disco, een festivaltreintje en zelfs een speciale kleedjesmarkt. Omdat het Steenworp Festival er is voor het hele gezin is er ook veel aandacht voor de kids. Deze kunnen zich vermaken met Mega 4-op-een-rij, Rodeo Surf,  zich laten schminken of bijvoorbeeld in de draaimolen of het springkussen.

Het festival zal worden afgesloten met een spetterend optreden van De bekende Deventer soulband Soulfever.

Voor iedereen waarvoor de zomer niet lang genoeg kan duren komt Steenworp Festival precies op het juiste moment. Op naar het Worpplantsoen dus op zaterdag 10 september!

Steenworp Festival “Summer Sensation” – Zaterdag 10 september 2016 (13.00-23.00) – Worpplantsoen Deventer

Reacties

reacties

Hotels

Meest Gelezen

Over OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor alles wat je wilt weten over Deventer. Alles over Evenementen, Shoppen, Overnachten en Cultuur in Deventer voor jouw verzameld op OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl houdt je op de hoogte van alles wat je niet mag missen in Deventer. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor extra lezersacties en aanbiedingen!

Ook over Deventer:

Copyright © 2016 Ontdek Deventer.

Naar Boven

HEEL EVEN VOOR DAT JE GAAT: ONTVANG JIJ DE DEVENTER MAANDAGENDA AL?

Wil jij geen evenement in Deventer missen? Meld je nu aan en ontvang de Deventer Maandagenda iedere maand gratis in je inbox!

Je gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co