34.1 C
Deventer
za 8 augustus 2020 - 17:22

SANDTON IJSSELHOTEL ****

:: Sfeervol designhotel aan de IJssel bij Deventer

[URIS id=4021]

Het Sandton IJsselhotel is gevestigd in een neoklassiek gebouw uit de 19e eeuw. Door de prachtige ligging van het hotel, direct aan de rivier de IJssel, biedt het hotel een prachtig uitzicht over de sky-line van Deventer.

Het designhotel ligt op 5 minuten rijden van de A1 en heeft een groot terras aan het water en gratis parkeergelegenheid.

Vanaf de brasserie en de serre geniet u in het Sandton IJsselhotel van een weids uitzicht over het stadscentrum, dat aan de overzijde van de rivier ligt. Er is ook een bar, een sauna en een fitnessruimte aanwezig.

De moderne kamers van het Sandton IJsselhotel zijn voorzien van klimaatbeheersing, gratis WiFi en lcd-televisie. De kamers beschikken bovendien over COCO-MAT bedden.

Op 2 minuten lopen ligt de veerboot die u naar het centrum van Deventer brengt. Een bushalte met directe verbinding naar het centraal station van Deventer ligt op 3 minuten lopen van het hotel.

Contactgegevens

Sandton IJsselhotel
Worp 2
7419 AD Deventer

Telefoon: 0570-667080

Email: deventer@sandton.eu
Website: www.sandton.eu/deventer

Vrijblijvende reserveringsaanvraag

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden
[ess_post]

[svc_post_layout svc_type=”post_layout” skin_type=”s1″ car_display_item=”3″ car_pagination=”” car_pagination_num=”” car_navigation=”yes” car_autoplay=”” car_autoplay_time=”5″ car_loadmore=”” synced=”” synced_display=”10″ grid_columns_count_for_desktop=”svc-col-md-4″ grid_columns_count_for_tablet=”svc-col-sm-6″ grid_columns_count_for_mobile=”svc-col-xs-12″ grid_link_target=”sw” filter=”” sort_filter=”” grid_list_filter=”” filter_type=”dropdown” count_display=”” grid_layout_mode=”fitRows” s5_min_height=”150″ svc_excerpt_length=”10″ load_more=”loadmore” hide_showmore=”yes” dexcerpt=”yes” dcategory=”yes” dmeta_data=”yes” dsocial=”yes” dpost_popup=”yes” dimg_popup=”yes” dfeatured=”” popup_max_width=”600″ title=”Ook in Deventer” query_loop=”size:3|order_by:rand|order:DESC|post_type:page|tags:467″ read_more=”Bekijken” grid_thumb_size=”300×200″]