13.9 C
Deventer
wo 23 september 2020 - 12:15

POSTILLION HOTEL DEVENTER ****

::  Modern hotel nabij toegangswegen en het stadscentum

[URIS id=4144]

Het Postillion Hotel Deventer ligt aan de rand van Deventer in directe nabijheid van toegangswegen als de A1. Het centrum van Deventer ligt op 5 minuten rijden van het hotel. Het Postillion Hotel Deventer beschikt over gratis parkeergelegenheid en WiFi.

Het hotel biedt 96 modern ingerichte kamers voorzien van een eigen badkamer met bad. Het uitgebreide ontbijtbuffet bestaat onder meer uit eieren, worstjes, pannenkoeken, rauwkost en vers fruit.

In restaurant Le Livre kunt u genieten van een snelle lunch, een uitgebreid diner of lekkere hapjes bij een drankje. Het Postillion Hotel Deventer beschikt bovendien over een gezellige bar met zitgedeelte en bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras.

Het Postillion Hotel Deventer is een perfecte uitvalsbasis voor uw bezoek aan Deventer. De vele leuke boetiekjes, restaurants, winkels en cafés die de stad rijk is zijn binnen 5 autominuten bereikbaar.

Contactgegevens

Postillion Hotel Deventer
Deventerweg 121
7418 DA Deventer

Telefoon: 0570-624022

Email: hotel.deventer@postillionhotels.com
Website: http://www.postillionhotels.com/deventer

Vrijblijvende reserveringsaanvraag

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden
[ess_post]

[svc_post_layout svc_type=”post_layout” skin_type=”s1″ car_display_item=”3″ car_pagination=”” car_pagination_num=”” car_navigation=”yes” car_autoplay=”” car_autoplay_time=”5″ car_loadmore=”” synced=”” synced_display=”10″ grid_columns_count_for_desktop=”svc-col-md-4″ grid_columns_count_for_tablet=”svc-col-sm-6″ grid_columns_count_for_mobile=”svc-col-xs-12″ grid_link_target=”sw” filter=”” sort_filter=”” grid_list_filter=”” filter_type=”dropdown” count_display=”” grid_layout_mode=”fitRows” s5_min_height=”150″ svc_excerpt_length=”10″ load_more=”loadmore” hide_showmore=”yes” dexcerpt=”yes” dcategory=”yes” dmeta_data=”yes” dsocial=”yes” dpost_popup=”yes” dimg_popup=”yes” dfeatured=”” popup_max_width=”600″ title=”Ook in Deventer” query_loop=”size:3|order_by:rand|order:DESC|post_type:page|tags:467″ read_more=”Bekijken” grid_thumb_size=”300×200″]