13.9 C
Deventer
wo 23 september 2020 - 11:49

HOTEL DE VISCHPOORTE ***

:: Kamers en appartementen met uitzicht over de mooie IJssel

[URIS id=4082]

Hotel de Vischpoorte is gevestigd in een historisch gebouw met uitzicht over de IJssel. Het hotel biedt kamers en appartementen met interactieve televisie met betaalfilms, een dvd-speler en gratis WiFi. Het ligt op slechts 600 meter van het plein de Brink in het centrum van Deventer.

De kamers en appartementen van Hotel de Vischpoorte zijn voorzien van een complete keuken of kitchenette. Alle kamers en appartementen bieden een Nespresso-apparaat, een waterkoker, een koelkast en een magnetron.

Bij de excursiebalie van Hotel de Vischpoorte kunt u terecht voor diverse uitstapjes in Deventer. Ook kunt u hier fietsen huren waarmee u de omgeving kunt verkennen. Het ontbijt wordt iedere morgen verzorgd in buffetvorm en op verzoek kunnen er lunchpakketten worden klaargemaakt.

Hotel de Vischpoorte is centraal gelegen en bezienswaardigheden als de Lebuïnuskerk en het Historisch Museum Deventer bevinden zich op loopafstand van het hotel. Het centraal station bevindt zich op 10 minuten lopen en in de directe omgeving van het hotel zijn (betaalde) parkeervoorzieningen beschikbaar.

Contactgegevens

Hotel de Vischpoorte
Nieuwe Markt 40
7411 PC Deventer

Telefoon: 0570-642144

Email: info@vischpoorte.nl
Website: www.vischpoorte.nl

Vrijblijvende reserveringsaanvraag

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden
[ess_post]

[svc_post_layout svc_type=”post_layout” skin_type=”s1″ car_display_item=”3″ car_pagination=”” car_pagination_num=”” car_navigation=”yes” car_autoplay=”” car_autoplay_time=”5″ car_loadmore=”” synced=”” synced_display=”10″ grid_columns_count_for_desktop=”svc-col-md-4″ grid_columns_count_for_tablet=”svc-col-sm-6″ grid_columns_count_for_mobile=”svc-col-xs-12″ grid_link_target=”sw” filter=”” sort_filter=”” grid_list_filter=”” filter_type=”dropdown” count_display=”” grid_layout_mode=”fitRows” s5_min_height=”150″ svc_excerpt_length=”10″ load_more=”loadmore” hide_showmore=”yes” dexcerpt=”yes” dcategory=”yes” dmeta_data=”yes” dsocial=”yes” dpost_popup=”yes” dimg_popup=”yes” dfeatured=”” popup_max_width=”600″ title=”Ook in Deventer” query_loop=”size:3|order_by:rand|order:DESC|post_type:page|tags:467″ read_more=”Bekijken” grid_thumb_size=”300×200″]