15 C
Deventer
ma 23 juli 2018 - 02:08

BOUTIQUE B&B HUIZE DE WORP

:: Gezellige B&B gelegen aan het oudste stadswandelpark van Nederland!

[URIS id=5322]

Boutique B&B Huize De Worp ligt aan de overzijde van de IJssel aan het oudste stadswandelpark van Nederland “het Worpplantsoen”. Het stadscentrum ligt op nog geen kilometer afstand en is bereikbaar via het fiets- en voetveer of met de auto.

Boutique B&B Huize De Worp is gevestigd in een pand dat dateert uit 1920 en beschikt over gratis WiFi. In de directe nabijheid zijn trekpleisters als het Speelgoed Museum en het Historisch Museum Deventer te vinden.

In de omgeving zijn talloze fiets- en wandeltochten aanwezig. Bij Boutique B&B Huize De Worp kunt u desgewenst fietsen huren. In sommige kamers is een zithoek aanwezig alwaar u, dankzij de gratis WiFi, tv kunt kijken op uw tablet.

Adres

Boutique B&B Huize de Worp

Worp 33
7419 AB Deventer

BESCHIKBAARHEID

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden
[ess_post]

[svc_post_layout svc_type=”post_layout” skin_type=”s1″ car_display_item=”3″ car_pagination=”” car_pagination_num=”” car_navigation=”yes” car_autoplay=”” car_autoplay_time=”5″ car_loadmore=”” synced=”” synced_display=”10″ grid_columns_count_for_desktop=”svc-col-md-4″ grid_columns_count_for_tablet=”svc-col-sm-6″ grid_columns_count_for_mobile=”svc-col-xs-12″ grid_link_target=”sw” filter=”” sort_filter=”” grid_list_filter=”” filter_type=”dropdown” count_display=”” grid_layout_mode=”fitRows” s5_min_height=”150″ svc_excerpt_length=”10″ load_more=”loadmore” hide_showmore=”yes” dexcerpt=”yes” dcategory=”yes” dmeta_data=”yes” dsocial=”yes” dpost_popup=”yes” dimg_popup=”yes” dfeatured=”” popup_max_width=”600″ title=”Ook in Deventer” query_loop=”size:3|order_by:rand|order:DESC|post_type:page|tags:468″ read_more=”Bekijken” grid_thumb_size=”300×200″]

HEEL EVEN VOOR DAT JE GAAT: ONTVANG JIJ DE DEVENTER MAANDAGENDA AL?

Wil jij geen evenement in Deventer missen? Meld je nu aan en ontvang de Deventer Maandagenda iedere maand gratis in je inbox!

Je gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.