Boutique B&B Huize De Worp

BOUTIQUE B&B HUIZE DE WORP

:: Gezellige B&B gelegen aan het oudste stadswandelpark van Nederland!

Boutique B&B Huize De Worp ligt aan de overzijde van de IJssel aan het oudste stadswandelpark van Nederland “het Worpplantsoen”. Het stadscentrum ligt op nog geen kilometer afstand en is bereikbaar via het fiets- en voetveer of met de auto.

Boutique B&B Huize De Worp is gevestigd in een pand dat dateert uit 1920 en beschikt over gratis WiFi. In de directe nabijheid zijn trekpleisters als het Speelgoed Museum en het Historisch Museum Deventer te vinden.

In de omgeving zijn talloze fiets- en wandeltochten aanwezig. Bij Boutique B&B Huize De Worp kunt u desgewenst fietsen huren. In sommige kamers is een zithoek aanwezig alwaar u, dankzij de gratis WiFi, tv kunt kijken op uw tablet.

Adres

Boutique B&B Huize de Worp

Worp 33
7419 AB Deventer

BESCHIKBAARHEID

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden

Ook in Deventer

Over OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor alles wat je wilt weten over Deventer. Alles over Evenementen, Shoppen, Overnachten en Cultuur in Deventer voor jouw verzameld op OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl houdt je op de hoogte van alles wat je niet mag missen in Deventer. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor extra lezersacties en aanbiedingen!

Ook over Deventer:

Copyright © 2016 Ontdek Deventer.

Naar Boven

HEEL EVEN VOOR DAT JE GAAT: ONTVANG JIJ DE DEVENTER MAANDAGENDA AL?

Wil jij geen evenement in Deventer missen? Meld je nu aan en ontvang de Deventer Maandagenda iedere maand gratis in je inbox!

Je gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co