9.1 C
Deventer
do 26 november 2020 - 07:16

Bed & Breakfast ’t Hekkert

:: Overnacht in een sfeervolle boerderij (1856) centraal gelegen in het groene buitengebied!

[URIS id=5254]

Op slechts enkele kilometers van het gezellige stadscentrum van Deventer is Bed and Breakfast ’t Hekkert gelegen. Wanneer u wilt genieten van adembenemende natuur in een rustieke omgeving is een verblijf in Bed and Breakfast ’t Hekkert een absolute aanrader!.

Tijdens uw verblijf beschikt u over het voormalige voorhuis met privé bad- en slaapkamer van deze boerderij die al uit 1856 dateert. Het voorste gedeelte van het huis dateert zelfs al uit 1648 en de oorspronkelijke indeling is bewaard gebleven.

Vanaf Bed and Breakfast ’t Hekkert is Deventer in enkele autominuten bereikbaar. Ook zijn er diverse mooie fiets- en wandelroutes in en rond Deventer beschikbaar. Wanneer u er lekker op uit wilt trekken kunt u bij de accommodatie fietsen huren. Bovendien helpen de eigenaren u graag op weg met leuke tips en suggesties voor leuke uitstapjes en de mooiste plekjes in de omgeving.

Bed & Breakfast ’t Hekkert is gelegen in het buitengebied van Gorssel (Achterhoek) op slechts zeven kilometer van zowel Zutphen (Gelderland) als Deventer (Overijssel). Hierdoor is het een uitstekende overnachtingsplaats voor iedereen die van deze mooie omgeving wil genieten.

Contactgegevens

Bed & Breakfast ’t Hekkert

Domineesteeg 2
7213 LP Gorssel
Telefoon: +31 (0)575 492369
Email: jac.duivenvoorden@hetnet.nl
Website: www.thekkert.com

Vrijblijvende reserveringsaanvraag

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden
[ess_post]

[svc_post_layout svc_type=”post_layout” skin_type=”s1″ car_display_item=”3″ car_pagination=”” car_pagination_num=”” car_navigation=”yes” car_autoplay=”” car_autoplay_time=”5″ car_loadmore=”” synced=”” synced_display=”10″ grid_columns_count_for_desktop=”svc-col-md-4″ grid_columns_count_for_tablet=”svc-col-sm-6″ grid_columns_count_for_mobile=”svc-col-xs-12″ grid_link_target=”sw” filter=”” sort_filter=”” grid_list_filter=”” filter_type=”dropdown” count_display=”” grid_layout_mode=”fitRows” s5_min_height=”150″ svc_excerpt_length=”10″ load_more=”loadmore” hide_showmore=”yes” dexcerpt=”yes” dcategory=”yes” dmeta_data=”yes” dsocial=”yes” dpost_popup=”yes” dimg_popup=”yes” dfeatured=”” popup_max_width=”600″ title=”Ook in Deventer” query_loop=”size:3|order_by:rand|order:DESC|post_type:page|tags:468″ read_more=”Bekijken” grid_thumb_size=”300×200″]