Bed & Breakfast ’t Hekkert

Bed & Breakfast ’t Hekkert

:: Overnacht in een sfeervolle boerderij (1856) centraal gelegen in het groene buitengebied!

Op slechts enkele kilometers van het gezellige stadscentrum van Deventer is Bed and Breakfast ’t Hekkert gelegen. Wanneer u wilt genieten van adembenemende natuur in een rustieke omgeving is een verblijf in Bed and Breakfast ’t Hekkert een absolute aanrader!.

Tijdens uw verblijf beschikt u over het voormalige voorhuis met privé bad- en slaapkamer van deze boerderij die al uit 1856 dateert. Het voorste gedeelte van het huis dateert zelfs al uit 1648 en de oorspronkelijke indeling is bewaard gebleven.

Vanaf Bed and Breakfast ’t Hekkert is Deventer in enkele autominuten bereikbaar. Ook zijn er diverse mooie fiets- en wandelroutes in en rond Deventer beschikbaar. Wanneer u er lekker op uit wilt trekken kunt u bij de accommodatie fietsen huren. Bovendien helpen de eigenaren u graag op weg met leuke tips en suggesties voor leuke uitstapjes en de mooiste plekjes in de omgeving.

Bed & Breakfast ’t Hekkert is gelegen in het buitengebied van Gorssel (Achterhoek) op slechts zeven kilometer van zowel Zutphen (Gelderland) als Deventer (Overijssel). Hierdoor is het een uitstekende overnachtingsplaats voor iedereen die van deze mooie omgeving wil genieten.

Contactgegevens

Bed & Breakfast ’t Hekkert

Domineesteeg 2
7213 LP Gorssel
Telefoon: +31 (0)575 492369
Email: jac.duivenvoorden@hetnet.nl
Website: www.thekkert.com

Vrijblijvende reserveringsaanvraag

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden

Ook in Deventer

Over OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor alles wat je wilt weten over Deventer. Alles over Evenementen, Shoppen, Overnachten en Cultuur in Deventer voor jouw verzameld op OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl houdt je op de hoogte van alles wat je niet mag missen in Deventer. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor extra lezersacties en aanbiedingen!

Ook over Deventer:

Copyright © 2016 Ontdek Deventer.

Naar Boven

HEEL EVEN VOOR DAT JE GAAT: ONTVANG JIJ DE DEVENTER MAANDAGENDA AL?

Wil jij geen evenement in Deventer missen? Meld je nu aan en ontvang de Deventer Maandagenda iedere maand gratis in je inbox!

Je gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co