15.2 C
Deventer
zo 20 september 2020 - 22:35

Bed and Breakfast Landgoed Matanze

:: Genieten van uw verblijf op een prachtig historisch landgoed aan de oevers van de IJssel

[URIS id=5280]

Bed and Breakfast Landgoed Matanze in gevestigd in de voormalige dienstwoning van de 17e eeuwse buitenplaats De Matanze in Terwolde. In deze adembenemende omgeving is een buitengewoon comfortabel én stijlvol gastenverblijf ingericht.

U verblijft midden in een prachtig aangelegd park van maar liefst 10 hectare waarin een zorgvuldig gerestaureerde Engelse landschapstuin, historische kassen en diverse vijverpartijen aanwezig zijn. Erg bijzonder is bovendien de heksenkring met vuurplaats in het midden (hiervan zijn er nog maar 4 in Europa!).

Vanaf het gastenterras heeft u een bijzonder fraai uitzicht over de hertenweide.

Elk van de 4 vertrekken in Bed and Breakfast Landgoed Matanze heeft een uniek karakter én prachtig uitzicht over het landgoed. Er zijn 3 twee-persoons kamers en er is 1 twee-persoons kamer met een bedstee, deze is geschikt voor 3 personen (meestal 2 volwassen en een kind). Twee kamers beschikken over een eigen badkamer, de andere 2 kamers delen de badkamer.

Tijdens uw verblijf in Bed and Breakfast Landgoed Matanze kunt u vrij gebruik maken van de sfeervolle en comfortabele gezamenlijke living met lichte woonkeuken en vergaderruimte tot en met 8 personen. Een heerlijke plek om na een dagje Deventer even bij te komen bij de houtkachel!

Gasten van Bed and Breakfast Landgoed Matanze kunnen gebruik maken van de met groen omringde hottub en de zes-holes golfbaan. Eventueel zijn er stallen aanwezig waar u uw meegenomen paard(en) kunt stallen.

Adres

B&B Landgoed Matanze

Deventerweg 10
7396 AX Terwolde
Telefoon: 0571-292 620
Email: benb@matanze.nl
Website: www.matanze.nl

Vrijblijvende reserveringsaanvraag

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden
[ess_post]

[svc_post_layout svc_type=”post_layout” skin_type=”s1″ car_display_item=”3″ car_pagination=”” car_pagination_num=”” car_navigation=”yes” car_autoplay=”” car_autoplay_time=”5″ car_loadmore=”” synced=”” synced_display=”10″ grid_columns_count_for_desktop=”svc-col-md-4″ grid_columns_count_for_tablet=”svc-col-sm-6″ grid_columns_count_for_mobile=”svc-col-xs-12″ grid_link_target=”sw” filter=”” sort_filter=”” grid_list_filter=”” filter_type=”dropdown” count_display=”” grid_layout_mode=”fitRows” s5_min_height=”150″ svc_excerpt_length=”10″ load_more=”loadmore” hide_showmore=”yes” dexcerpt=”yes” dcategory=”yes” dmeta_data=”yes” dsocial=”yes” dpost_popup=”yes” dimg_popup=”yes” dfeatured=”” popup_max_width=”600″ title=”Ook in Deventer” query_loop=”size:3|order_by:rand|order:DESC|post_type:page|tags:468″ read_more=”Bekijken” grid_thumb_size=”300×200″]