Bed and Breakfast Landgoed Matanze

Bed and Breakfast Landgoed Matanze

:: Genieten van uw verblijf op een prachtig historisch landgoed aan de oevers van de IJssel

Bed and Breakfast Landgoed Matanze in gevestigd in de voormalige dienstwoning van de 17e eeuwse buitenplaats De Matanze in Terwolde. In deze adembenemende omgeving is een buitengewoon comfortabel én stijlvol gastenverblijf ingericht.

U verblijft midden in een prachtig aangelegd park van maar liefst 10 hectare waarin een zorgvuldig gerestaureerde Engelse landschapstuin, historische kassen en diverse vijverpartijen aanwezig zijn. Erg bijzonder is bovendien de heksenkring met vuurplaats in het midden (hiervan zijn er nog maar 4 in Europa!).

Vanaf het gastenterras heeft u een bijzonder fraai uitzicht over de hertenweide.

Elk van de 4 vertrekken in Bed and Breakfast Landgoed Matanze heeft een uniek karakter én prachtig uitzicht over het landgoed. Er zijn 3 twee-persoons kamers en er is 1 twee-persoons kamer met een bedstee, deze is geschikt voor 3 personen (meestal 2 volwassen en een kind). Twee kamers beschikken over een eigen badkamer, de andere 2 kamers delen de badkamer.

Tijdens uw verblijf in Bed and Breakfast Landgoed Matanze kunt u vrij gebruik maken van de sfeervolle en comfortabele gezamenlijke living met lichte woonkeuken en vergaderruimte tot en met 8 personen. Een heerlijke plek om na een dagje Deventer even bij te komen bij de houtkachel!

Gasten van Bed and Breakfast Landgoed Matanze kunnen gebruik maken van de met groen omringde hottub en de zes-holes golfbaan. Eventueel zijn er stallen aanwezig waar u uw meegenomen paard(en) kunt stallen.

Adres

B&B Landgoed Matanze

Deventerweg 10
7396 AX Terwolde
Telefoon: 0571-292 620
Email: benb@matanze.nl
Website: www.matanze.nl

Vrijblijvende reserveringsaanvraag

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden

Ook in Deventer

Over OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor alles wat je wilt weten over Deventer. Alles over Evenementen, Shoppen, Overnachten en Cultuur in Deventer voor jouw verzameld op OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl houdt je op de hoogte van alles wat je niet mag missen in Deventer. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor extra lezersacties en aanbiedingen!

Ook over Deventer:

Copyright © 2016 Ontdek Deventer.

Naar Boven

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co