15.2 C
Deventer
zo 20 september 2020 - 22:54

B&B HET COLMERHOF

:: Sfeervolle B&B aan de rand van Deventer. Omgeven door natuur en talloze fiets- en wandelpaden

[URIS id=5291]

B&B Het Colmerhof ligt op aan de rand van Deventer in een mooie groene omgeving met veel fiets- en wandelpaden. Het centrum van de mooie Hanzestad Deventer ligt op fietsafstand (5 km) van de B&B en in de directe nabijheid is een treinstation aanwezig.

De gastenverblijven van B&B Het Colmerhof zijn modern en sfeervol ingericht en beschikken over een eigen entree. Op uw kamer beschikt u over comfortabele bedden en WiFi.

Gasten van B&B Het Colmerhof kunnen tijdens het verblijf gebruik maken van de gezellige eet- en woonkamer die voor de gasten beschikbaar is.

Het ontbijt wordt in de eetkamer geserveerd, desgewenst is het ook mogelijk in uw eigen kamer te ontbijten. B&B het Colmerhof ligt op zo’n 17 km van publiekstrekker Thermen Bussloo.

Adres

B&B Het Colmerhof

Holterweg 93 B
7429AE Deventer

BESCHIKBAARHEID

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden
[ess_post]

[svc_post_layout svc_type=”post_layout” skin_type=”s1″ car_display_item=”3″ car_pagination=”” car_pagination_num=”” car_navigation=”yes” car_autoplay=”” car_autoplay_time=”5″ car_loadmore=”” synced=”” synced_display=”10″ grid_columns_count_for_desktop=”svc-col-md-4″ grid_columns_count_for_tablet=”svc-col-sm-6″ grid_columns_count_for_mobile=”svc-col-xs-12″ grid_link_target=”sw” filter=”” sort_filter=”” grid_list_filter=”” filter_type=”dropdown” count_display=”” grid_layout_mode=”fitRows” s5_min_height=”150″ svc_excerpt_length=”10″ load_more=”loadmore” hide_showmore=”yes” dexcerpt=”yes” dcategory=”yes” dmeta_data=”yes” dsocial=”yes” dpost_popup=”yes” dimg_popup=”yes” dfeatured=”” popup_max_width=”600″ title=”Ook in Deventer” query_loop=”size:3|order_by:rand|order:DESC|post_type:page|tags:468″ read_more=”Bekijken” grid_thumb_size=”300×200″]