B&B Het Colmerhof

B&B HET COLMERHOF

:: Sfeervolle B&B aan de rand van Deventer. Omgeven door natuur en talloze fiets- en wandelpaden

B&B Het Colmerhof ligt op aan de rand van Deventer in een mooie groene omgeving met veel fiets- en wandelpaden. Het centrum van de mooie Hanzestad Deventer ligt op fietsafstand (5 km) van de B&B en in de directe nabijheid is een treinstation aanwezig.

De gastenverblijven van B&B Het Colmerhof zijn modern en sfeervol ingericht en beschikken over een eigen entree. Op uw kamer beschikt u over comfortabele bedden en WiFi.

Gasten van B&B Het Colmerhof kunnen tijdens het verblijf gebruik maken van de gezellige eet- en woonkamer die voor de gasten beschikbaar is.

Het ontbijt wordt in de eetkamer geserveerd, desgewenst is het ook mogelijk in uw eigen kamer te ontbijten. B&B het Colmerhof ligt op zo’n 17 km van publiekstrekker Thermen Bussloo.

Adres

B&B Het Colmerhof

Holterweg 93 B
7429AE Deventer

BESCHIKBAARHEID

Op de kaart

Deel deze accommodatie met je vrienden

Ook in Deventer

Over OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor alles wat je wilt weten over Deventer. Alles over Evenementen, Shoppen, Overnachten en Cultuur in Deventer voor jouw verzameld op OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl houdt je op de hoogte van alles wat je niet mag missen in Deventer. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor extra lezersacties en aanbiedingen!

Ook over Deventer:

Copyright © 2016 Ontdek Deventer.

Naar Boven

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co