Op zaterdag 29 oktober kunnen liefhebbers van het levenslied (en iedereen die zin heeft in een ongecompliceerde en reuzegezellige avond uit) genieten van een keur van artiesten tijdens het Mega Piraten Festijn Deventer.

In de voor het meezingfeest bekende grote feesttent, die voor de gelegenheid op het evenemententerein aan de Roland Holstlaan is opgebouwd, gaat deze avond (spreekwoordelijk) ‘het dak eraf’. Jan Smit, Roy Donders, Marianne Weber, Jannes, Thomas Berge, Koos Alberts, Gebroeders Ko, Jaman en Vinzzent, het is nog maar een kleine selectie van de artiesten die op deze avond voor een feestje zullen zorgen.

Tussen 19.15 en middernacht zal gastheer Willy Oosterhuis het toegestroomde publiek trakteren op een haast eindeloze stroom van optredens en muzikaal vertier van Hollandse bodem. Al vanaf 18.30 ben je van harte welkom op het terrein aan de Roland Holstlaan om bijvoorbeeld in het sfeervolle én befaamde Snack Circus een (stevige) bodem te leggen voor de rest van de avond.

Er is plaats voor vijf- tot zevenduizend liefhebbers van het levenslied en hoewel de kaartverkoop ‘op volle toeren’ draait zijn er nog kaarten verkrijgbaar.

Win gratis toegangskaarten:
OntdekDeventer.nl geeft je de kans om helemaal gratis naar het Mega Piraten Festijn Deventer te gaan! Check hiervoor onze Facebookpagina waar we later vandaag 10 x 2 toegangskaarten voor het Mega Piraten Festijn in Deventer weggeven!

Wil je dit feestje voor geen goud missen? Ga dan snel naar de website van het Mega Piraten Festijn Deventer en bestel direct je kaarten!

Mega Piraten Festijn Deventer – Zaterdag 29/10/2016 (18.30 – 00.00) Evenemententerrein Roland Holstlaan Deventer

Reacties

reacties