Het zal niemand zijn ontgaan dat de IJsselloop de afgelopen jaren is uitgegroeid tot hét hardloopevenement van Deventer. Ook dit jaar is de deelname aan het evenement weer onverminderd populair. Een week voor het einde van de inschrijftermijn hebben zich al ruim 3.700 sportievelingen aangemeld.

Afstanden

De IJsselloop, die dit jaar zal worden gehouden op zondag 10 april, kent 4 afstanden; de Kidsrun van 1 km., de 5 km., de 10 km. of de halve marathon. Dat ook het Deventer bedrijfsleven besmet is geraakt met het hardloopvirus blijkt wel uit de  260 bedrijventeams die zich inmiddels hebben ingeschreven. Een bedrijfsteam bestaat uit 3 tot 6 lopers.

Vrijwilligers

Om het evenement mogelijk te maken mag de organisatie rekenen op de inzet van ruim 300 vrijwilligers. Toch kan de organisatie door de populairiteit van de 2016 editie van de IJsselloop nog enkele vrijwilligers gebruiken.

Aanmelden voor de IJsselloop kan nog tot en met Eerste Paasdag (zondag 27 maart) op de website. Wanneer zelf rennen niet aan jou is besteed maar je wel als vrijwilliger je steentje wilt bijdragen dan kun je dit doen door een mailtje te sturen naar de organisatie.

Bekijk hieronder een impressie van de IJsselloop 2015

Meer informatie over de IJsselloop op www.ijsselloop.nl

 

Reacties

reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here