Een regelrechte voltreffer, dat is misschien wel de beste manier om de nieuwste rage in Deventer te omschrijven. De #Deventersticker bewijst dat Deventenaren trots zijn op hun stad en dat hebben de initiatiefnemers geweten. Binnen enkele uren na lancering van de sticker, die als leuke kleinschalige promotie was bedoeld, konden de persen opnieuw op volle toeren gaan draaien voor een nieuwe voorraad stickers. De aanvragen volgden elkaar in rap tempo op en een nieuwe rage was geboren.

Het idee is zo simpel; Je zou je kunnen afvragen waarom niemand dit eerder heeft bedacht. Een slim staaltje stadsmarketing bedacht door mensen die er voor hebben doorgeleerd? Niets is minder waar! Het initiatief van de #DeventerSticker komt van de mensen achter Shoppen in Deventer die als doel hebben de binnenstad van Deventer op een positieve manier op de kaart te zetten. “We wisten niet wat ons overkwam, binnen enkele uren werden we van alle kanten benaderd door enthousiaste Deventenaren die ook een sticker wilde hebben. Helemaal te gek natuurlijk, we hebben direct contact opgenomen met de producent om een nieuwe voorraad te laten drukken” aldus Sanne van der Laan mede-initiatiefnemer van Shoppen in Deventer.

Inmiddels moet het raar lopen wil je de #DeventerSticker niet tegenkomen in Deventer. Op vele bumpers prijkt inmiddels de prachtige skyline van onze stad en wij hebben het vermoeden dat dit er de komende tijd alleen maar meer zullen worden!

De #DeventerSticker is inmiddels in vier verschillende kleuren, waaronder natuurlijk ook het typisch Deventer rood en geel, verkrijgbaar. De snelste manier om jouw eigen #Deventersticker te bemachtigen is door even binnen te lopen bij één van de geselecteerde verkoopadressen in de stad. De sticker is ook online te bestellen maar het is natuurlijk veel leuker om direct even lekker te gaan Shoppen in Deventer!

Om het allemaal nog leuker te maken mag Ontdek Deventer ook een aantal #DeventerStickers weggeven. Ben jij ook trots op onze stad en wil jij die te gekke sticker voor op je auto, scooter, gitaar of voordeur? Hou dan onze Facebook pagina in de gaten voor een te gekke actie! Wil je daar niet op wachten? Ga dan vandaag nog naar een van de verkoopadressen voor de #DeventerSticker!

De #DeventerSticker is verkrijgbaar bij:

Bruna (Centrum), Korte Bisschopstraat 33
Alternote, Kleine Overstraat 30-32
Senses of Living, Engestraat 25
Hoge Ramen Deventer, Grote Overstraat 46-48-50
Speelgoedwinkel Speel je Wijs, Walstraat 40

Reacties

reacties